Superblog

Produse premium la prețuri accesibile!

Posted on in Superblog

Cu siguranță nu putini dintre voi ați fost puși în situația de a vă construi o casă. Parcă acum, tot mai mulți oameni fug de spațiul limitat ce ți-l oferă apartamentele de la bloc, unele dintre ele de pe vremea lui Ceaușescu cu o suprafață mult prea mică pentru o familie cu copii, alegând să-și construiască de la zero o casă.

Ei bine, zilele acestea m-am documentat temeinic despre tot ceea ce presupune construcția unei case, de la avize și cereri depuse la primărie, la cercetarea ofertelor de preț în ceea ce privesc materialele de construcții și până la construirea propriu-zisă a casei.

Când te afli în stadiul incipient al acestei operațiuni, pare un drum interminabil, însă dacă ai alături oameni de încredere ce îți oferă informații de calitate, drumul parcurs pare parcă mai scurt, având companie plăcută alături.

Aflasem la început de an, că un amic ce lucrează în Londra în domeniul construcțiilor își construiește casă în Romania. Era foarte încântat de  realizarea lui și a vrut să o împărtășească cu mine. Mi-a adus la cunoștință inclusiv faptul că a reușit să ia lagatura cu mai mult producători de materiale de construcție care i-au trimis oferta lor de preturi, astfel a putut să-și aleagă de la cine va procura materialele de construcții pentru casă. Am fost foarte încântată pentru el. Luând legătură direct cu producatorul, am crezut ca într-adevăr va economisiți bani frumoși și asta e foarte important atunci când pleci la drum, pornind de la zero, pentru că ai nevoie de suficiente resurse financiare pentru a reusi.

Chiar dacă tipul respectiv lucrează în Londra, asta nu înseamnă că la Londra stau câinii cu colaci în coadă și el doar umblă să adune colacii, ci trebuie să muncească, uneori 10 sau chiar 12 ore pe zi, ceea ce nu e deloc ușor.

Nu a vrut să-mi divulge suma pe care a investit-o în materialele de construcție pentru casa lui, însă m-a asigurat că sunt materiale premium.

Cum v-a spuneam la inceput, zilele acestea m-am documentat despre ofertele de preț în ceea ce privesc materialele de construcții în construirea unei case. De multe ori avem impresia (greșită) că achiziționând materiale de construcții direct la producător sau de la importator, vom obține prețuri foarte bune. În realitate, cumpărăm mai scump, pentru că, necumpărând în mod regulat, suntem tratați ca un client final.

În cercetarea mea, am aflat și despre Vindem-ieftin.ro, care este un concept unic în România, unde fiecare client este tratat în funcție de ceea ce vrea să cumpere, scurtandu-se astfel drumul de la producător / importator / distribuitor la clientul final, marfa ajungând de la aceștia direct la tine sau pe șantierul tău.

În acest fel, se fac economii destul de mari prin evitarea costului privind depozitarea si manipularea produselor prin depozitele clasele, întrucât acest produse ajung direct de la producător în curtea ta.

Vindem-ieftin.ro, în calitate de revânzători, contractează prețuri mai bune, negociate periodic, iar adaosul nu cuprinde cheltuielile unui depozit sau hypermarket (15-20%).

Vindem-ieftin.ro, cum am spus și la început este un concept unic, și spre deosebire de ceilalți furnizori din domeniul online, pe site-ul celor de la Vindem-ieftin.ro nu sunt afisate prețurile produselor. Asta pentru că prețurile variază în funcție de cantitățile comandate și, cu cât cantitățile sunt mai mari, cu atât se poate negocia mai mult cu furnizorii.

Per total, Vindem-ieftin.ro garanteaza o economie de 10-20% la achiziții, la un necesar ce include produse din mai multe categorii. Marfa se livrează direct de la producător, fiind ambalată corespunzător, ajunge la client în cele mai bune condiții, nefiind stocată prin depozite și manipulată de mai multe ori, ceea ce se reflectă atât în calitatea produselor, cât și în prețul final către client (costurile de manipulare, depozitare și transport fiind, altminteri, incluse în adaosul comercial aferent produsului).

Riscul la achiziție este zero. Vindem-ieftin.ro își asumă responsabilitatea și fac totul pentru ca, în final, clienții lor să beneficieze de o livrare perfectă și rapidă. Garanția și siguranța livrării mărfii o reprezintă multele recenzii video ce aceștia le dețin pe site.

Vindem-ieftin.ro dețin exact ceea ce isi dorește clientul, în consecinta, clientul nu va primi o altă marfă mai slabă calitativ sau produse care sunt pe stoc și trebuie rulate, ci exact ceea ce comandă.

Aflând toate aceste informații l-am contactat pe amicul meu din Londra și ce credeti?! L-am provocat să ceară o ofertă de preț de la Vindem-ieftin.ro pentru exact aceleași materiale pe care le-a achiziționat singur direct de la producator. Ieri m-a sunat să-mi zică ca a primit oferta de preț de la Vindem-ieftin.ro și ce credeti?! Deși și-a comandat produse direct de producator, oferta primită de la Vindem-ieftin.ro era cu 1700 lei mai ieftină pentru toate produsele comandate, de la bolțari, până la tigla metalică și de la uși de interior până la tamplarie PVC Salamander fereastră ADF.

Oferta primită de amicul meu l-a frustrat pe moment, însă cercetând mai îndeaproape site-ul celor de la Vindem-ieftin.ro a decis că vrea să-și monteze panouri solare pe casă, asa ca le-a comandat prin intermediul acestora.

M-am bucurat pentru el. Am realizat încă o dată că omul din greșeli învață, și în ciuda faptul că inițial crezusem amândoi că a luat ce mai bună decizie cumpărând materialele de construcție direct de la producator, mai apoi am concluzionat că atunci când iei o decizie importantă precum cea a construirii unei case e bine să te documentez cât de bine poți și să afli cât mai multe pareri.

Acum, chiar dacă ar fi să îmi construiesc casa visurilor în inima Ardealului, adică la Cluj, mai exact pe Câmpia de la Turda (Câmpia Turzii) acolo unde am văzut pentru prima data lumina zilei, cu siguranță Vindem-ieftin.ro ar fi primi de la care aș cere o ofertă de preț.

Tu? Ce experiență ai în ceea ce privesc materialele de costrucții? Ai ceva recomandări?


Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog2019 - Proba 7. Construiește-ți casa cu produse premium!
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *