Sharing is caring!
Superblog

Sharing is caring!

Posted on in Superblog

Sunt deja mai bine de 8 ani de când îl cunosc pe soțul meu. Dacă cineva mi-ar fi spus în urmă cu 8 ani, că luându-mi un soț microbist îmi va aduce nu doar bucurie sau tristețe atunci când echipa favorită câștigă sau pierde, ci și câteva kilograme în plus cu ocazia vizionării meciurilor, aș fi râs, însă nu prea este de râs.

Vreau să vă spun că vizionarea meciurilor nu are farmec dacă nu se sărbătorește victoria cu o pizza, iar cum soțul meu e fan Barcelona, victoriile sunt destul de dese, iar pizza se livrează tot mai frecvent la ușa noastră. Comanda pizza o fac online, dar asta numai după ce mă asigur că echipa catalană are cateva puncte avans în fața adversarilor, astfel încât sa nu fim puși în situația de a celebra înfrângerea cu o pizza, și nu victoria.

Sper ca a-ți înțeles acum de unde și continua mea luptă cu kilogramele 🙂

Bineînțeles că de cele mai multe ori, avem oaspeți la vizionarea meciurilor, asta pentru a se crea într-un totul o atmosferă ca și pe stadion. Băieții sunt preocupați de meci, iar eu, mai nou mi-am găsit o nouă ocupație în timpul meciurilor…nu doar că selectez promoțiile oferite de Dodo Pizza, dar și urmăresc pe site-ul acestora cum se prepară pizza ce tocmai am comandat-o de la ei.

Dodo Pizza, este pizzeria care îți oferă posibilitatea să vezi live în bucătăria lor, prin intermediul camerelor web care transmit în direct tot ceea ce se întâmplă în bucătăriile pizzerilor, dar asta nu e tot. Dodo Pizza au o afacere deschisă, oferind posibilitatea fiecărui client de a avea acces la cifrele despre vânzări, clienții noi, cheltuieli, fluctuația angajaților, metode de instruire, metode de verificare, marketing, finanțe, management, orice poate fi interesant despre business.

Totodată, Dodo Pizza oferă clienților săi garanția livrării rapide, promitand fiecărui client că timpul de livrare pizza este de maxim 45 minute, iar în cazul unei întârzieri, clientul este recompensat cu o pizza gratis.

Tot ce trebuie sa știți atunci când optați pentru a comanda pizza la o seara de meci, este sa țineți cont de dorințele fiecaruia. Însă alături de Dodo Pizza nu va trebui să vă faceți nici o problemă. Fie că aveți printre invitați, persoane vegetariene sau nu, cu siguranță veți găsi o pizza pe placul fiecaruia, fie ca optați pentru Margerita, Cheeseburger, 4 Seasons sau Dracula. Vreau să vă aduc în vizor și faptul că puteți opta pentru combo, așa că salvați niște bănuți. Nu uitați și de promoții, sunt pentru fiecare 🙂

Singurul lucru de care trebuie să aveți grijă, sunt kilogramele, de calitatea pizzei se ocupa Dodo Pizza, iar prin faptul că au ajuns o rețea internațională, cu peste 450 de pizzerii în 12 țări, inclusiv România, spune multe.

Pentru voi, nu rămâne decât să găsiți motive de sărbătoare, iar dacă credeți că nu aveți motiv de sărbătoare, bucurați-vă de această zi și de faptul că sunteți sănătoși. Uneori parcă suntem preocupați de lucruri prea mărețe, încât uităm să ne bucurăm de o felie de pizza alături de prietenii noștri.

Așa că, puneți mâna pe telefone, chemați un prieten la voi, comandați-vă o pizza și bucurați-vă de moment!

Sharing is caring!


Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog2019 - Proba 6. Sărbătorește cu pizza!
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *