Sentiment de deja-vu!
Superblog

Sentiment de deja-vu!

Posted on in Superblog

La 1 Martie s-a dat startul pentru o noua ediție Superblog. Pentru mine e doar a doua ediție de primăvară si a patra participare în total. Nu am putut sta deoparte și în ciuda faptului că uneori, în edițiile anterioare am fost la limită cu postarea articolelor, acest lucru nu m-a făcut să renunț. Am un sentiment de deja-vu, însă voi vedea ce îmi rezerva astrele de această dată 🙂

Se pare că îmi place adrenalina și emoțiile dinaintea afișării notelor. Sau mai bine zis, îmi place rânduiala de la Superblog. Acesta este, cred, principalul motiv pentru care m-am înscris. Superblog este competiția care te educă și care te ține aproape de cititorii tăi.

Alaturi de Superblog, poți cunoaște oameni noi, din sectoare diferite ale bloggingului, de la care ai câte ceva de învățat.

Trebuie doar să ai un blog în limba română si multă creativitate. Te anunț de pe acum, competiția nu este ușoară. Sponsorii vin cu diverse teme si cerințe, însă si premiile sunt pe măsură.

Sper că v-am convins și vă veți alatura și voi acestei minunate familii, pentru că, da, Superblog edte o familie. Iar dacă încă sunteți indeciși puteti sa susțineți competiția.

Fără a mai lungi vorba, vreau sa va anunț că m-am inscris la Spring Superblog 2019 și sper sa am sustinerea voastră.

Pe curand!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *