Ce faci atunci cand ti-e dor de cineva care nu mai e printre noi?
Ce iubesc!

Ce faci atunci cand ti-e dor de cineva care nu mai e printre noi?

Posted on in Ce iubesc!

Azi, 29 ianuarie ar fi trebuit sa fie despre el, omul plin de smerenie si daruire, batranelul ce mi-a purtat de grija in perioada copilariei si cativa ani din tinerete, pana de curand…cand a plecat 🙁 El era cel care s-a lăsat pe el pentru a ii bucura pe altii, cel care ne primea cu atâta bucurie de fiecare data când ii calcam pragul și care ne conducea pana la poarta când pleacam și stătea acolo, în spatele porții pana nu ne mai zarea…

Azi, ar fi trebuit sa fie despre tine, mosul meu drag, modelul meu de bunatate.

Azi a fost o zi trista pentru noi, pentru ca in loc sa-ti cantam “La multi ani!”, am soptit “Dumnezeu sa te ierte!”

Deja au trecut mai bine de 2 ani de cand iti ducem dorul si desi o vorba din popor spune ca “ochii care nu se vad, se uita”, in cazul nostru e total neadevarat. Dorul parca e tot mai mare si e de nedescris.

Cei care ma cunosc indeaproape stiu ca Mirela a devenit in urma cu multi ani, ingerul nostru pazitor. Apoi, ai urmat-o tu…

Uneori atat pe tine, cat si pe ea, va simt atat de aproape de mine. Va simt in adierea frunzelor si in ploaia care cade, iar atunci cand am cate o zi mai mohorata, parca si vantul imi trimite incurajarea voastra.

Mi-e dor de voi, si pentru ca mi-e imposibil sa va strang la piept, pot doar sa privesc spre cer si sa zâmbesc. Cineva acolo sus, ma iubeste! Sunt convinsa ca-mi raspundeti si voi cu un zambet.

Dumnezeu sa te ierte, mosu meu drag! Azi ar fi trebuit sa implinesti 84 de ani…

1 iunie 2015 – Alecus

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *