Pasiune

Secret Santa mi-a dat idei!

Posted on in Pasiune

Îmi place extrem de mult perioada Crăciunului. Știu, vă spuneam într-un articol precedent că trebuie să fim buni nu doar de Crăciun, dar parcă în această perioadă, vrem nu vrem, totul în jurul nostru se schimbă. Oamenii sunt mai binevoitori, natura îmbracă culoarea albă a purității, colindele cântate de ferestre și focul arzând în vatră, ne face să ne bucuram mai mult de ceea ce avem.

Este deja al treilea an când particip la Secret Santa pe Facebook. Anul acest am participat în două grupuri de pe Facebook: Ajutor în promovare -networking , iar celălalt grup a fost Work At Home Moms Diaspora.

Dacă îmi primul grup mi-a fost foarte ușor să fac cadoul celeilalte mămici, pentru că în chestionarul completat de fiecare participantă în parte la începutul campaniei, mămica ce mi-a revenit mie a scris ce și-ar dori să primească și ei i-am împlinit într-o oare care măsură dorința, în cel de-al doilea grup a fost puțin mai greu. Știam despre mămică ce culori preferă, că-i place să citească și că e pasionată de bucătărie.

Mi-a luat ceva până ce m-am hotărât ce să-i cumpăr mămicii, dar am ales așa: o cutie cu 6 tipuri de ceai, o cutie metalică de depozitat biscuiți, în care am pus diverse tipuri de bomboane și o cărticică cu povești. Explicația cadoului a fost foarte simplă și am și scris-o mămicii pe felicitarea din pachet 🙂

Îți doresc să-ți petreci perioada sărbătorilor în familie, adunați toți în jurul bradului, ascultând colinde sau citind povești din cartea pentru fetița ta, sorbind dintr-o ceașcă de ceai și mâncând niște bomboane sau eventual biscuiți făcuți de tine din această cutie de biscuiți.

Felicitarea pentru Alina (Secret Santa – WAHM-Diaspora 2018)

Știu, poate a sunat ciudat, dar îmi place ca atunci când fac un cadou să fie ceva util și cu rost, iar eu am găsit rostul la fiecare obiect din acel cadou 🙂

Pentru că era vorba de un grup în care sunt mămici ce lucrează acasă, mai bine zis, mămici ce se îndeletnicesc cu diverse activități handmade, nu puteam să trimit pachetul fără ceva handmade, așa că i-am personalizat Ilincăi, fetița Alinei, un semn de carte.

Acest semn a fost doar începutul, pentru că după el au mai urmat alte cinci semne personalizate, de care sunt tare mândră 🙂

Acum, scriind la acest articol, am realizat cât de important e să pui un pic de culoare în tot ceea ce faci. Dacă nu încercam să trimit de Secret Santa ceva personalizat Alinei, nu mă apucam să fac semne de carte personalizate pe fetru, dar așa mi-am diversificat puțin activitatea handmade.

Motto-ul de azi: ”Puneți culoare în tot cea ce faceți!”

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *