Ce iubesc!

Gânduri la final de 2018!

Posted on in Ce iubesc!

Iată-ne ajunși la finalul lui 2018. A fost un an plin cu de toate. Dacă la finele anului trecut îmi doream pe plan personal de la 2018 să petrecem mai mult timp în familie și sa călătorim mai mult, pot spune că în parte am realizat acest lucru. De aproximativ 2 luni ne-am mutat din Londra și implicit am fost “nevoiți” sa ne luam mașină. Acum este mult mai ușor sa călătorim prin împrejurimi.

Am petrecut vacanta din 2018 în Turcia, și cred ca aici am petrecut poate cele mai frumoase momente din viata mea. Cred că până în prezent, ziua petrecută în larg cu sesiuni de înot fără să știu cât de adâncă e apa, a fost cea mai frumoasă. Deși nu mi-am imaginat vreodată că voi înota în larg, iată că anul acesta am reușit.

Mi-am dorit de la anul 2018 să citesc mai mult și în același timp să scriu mai mult pe blog. Anul 2018 mi-a adus domeniul propriu și pentru mine a dost o realizare.

Handmade by Florina, proiectul meu de suflet unde pasiunea mea pentru handmade printre contur, a fost un pic în aer în anul 2018. O dată cu mutarea noastră în Leicester parcă am mai mișcat ceva 🙂 .

De la anul 2019, vreau mai multă inspirație pentru handmade și mai multe persoane care sa aprecieze munca mea. Vreau povocare, pentru a concepe lucruri noi și inedite!

Dacă la final de 2017 îmi doream să-mi găsesc locul din punct de vedere profesional, pentru ca nu eram mulțumită de locul meu de muncă, se pare că după un an, am aceeași dorință 😊. De această dată am mai multă încredere că voi reuși.

Toate aceste dorințe vor deveni realitate, doar dacă suntem sănătoși și avem putere de muncă, așa că 2019, adu-ne sănătate, că de restul ne vom ocupa noi 🙂 .

La mulți ani, 2019!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *