Superblog

Finalist la SuperBlog 2018

Posted on in Superblog

În ultimele 2 luni am simțit că am participat la un maraton. De fapt cred că nu fac nici o greșeală dacă îl numesc maraton. A fost un maraton de articole încărcate în platforma SuperBlog. 

Am aflat de SuperBlog în toamna anului trecut și de atunci am devenit dependentă. 

La prima participare mi-am dorit să scriu la toate articolele din concurs, respectând toate termenele limită și am reușit. Bucuria primei participări a venit nu doar prin faptul că am reușit să scriu la fiecare probă, fără să depășesc termenele limită și astfel să primesc puncte de penalizare, dar m-am și clasat pe locul 50, ceea ce pentru mie a fost wow.

La a doua participare cea din primăvară, am primit și primele puncte de penalizare. În primăvară am început și un colegiu, aici la Londra și eram implicată și într-un proiect, iar pe lângă responsabilitățile de mămică și soție, mai aveam și un serviciu,astfel probele de la Spring SuperBlog 2017, au fost puțin neglijate. Am terminat competiția tot în calitate de finalist, întrucât am reușit să scriu la toate probele, însă cu un punctaj mai scăzut și astfel m-am clasat în jurul locului 60. 

De această dată, la cea de a treia participare SuperBlog se pare că a fost mai cu noroc sau mai bine zis mi s-au aliniat astrele 🙂

În ciuda faptului că mai bine de jumătate din articolele scrise pentru această competiție au fost încărcate în platforma SuperBlog cu puțin timp înainte de deadline, uneori chiar 5 minute, se pare că acest lucru mi-a purtat noroc. Am terminat competiția pe locul 39. Sunt foarte mândră de rezultatul meu. Asta înseamnă că pentru ediția viitoare am un nou obiectiv 🙂

Acum, la final de competiție, respir totuși ușurată, însă în același timp îmi lipsește adrenalina. 

 De fapt, asta înseamnă SuperBlog: adrenalină, oameni faini și extrem de diferiți cu idei care mai de care mai ingenioase. SuperBlog mai înseamnă termene limită și cerințe tehnice. Nu în ultimul rând, SuperBlog înseamnă Claudia și Albert, oamenii frumoși din spatele acestui proiect. 

În afara competiției SuperBlog, scriu pe blog când și când, fără un program anume, însă în perioada competiției, 3 articole apar săptămânal pe blog, ceea ce mă încântă. 

Acum la final acestei ediții, sper să-mi fi creat un obicei în a posta pe blog măcar de 2 ori pe săptămână. Acesta ar fi marele meu câștig al competiției. 

Mulțumesc organizatorilor pentru posibilitatea de a participa și vă mulțumesc vouă, celor ce îmi citiți articolele și mă susțineți.

Pe curând! 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *