Superblog 2018

Un pahar de suc = o sursă importantă de vitamine!

Posted on in Superblog 2018

Luni dimineață, Mihai, pleacă săltând pe scările blocului. La etajul doi, o întâlnește pe tanti Viorica cu o faclă în cer și una în pământ.

Bună dimineața, tanti Viorica! îi spune Mihai fericit.

E luni băiete, de ce o fi așa bună, nu știu?! răspunde posacă tanti Viorica.

În urma lui, coboară cântând , Angela, mama lui Mihai, la fel de bine dispusă precum acesta. În fața blocului o întâlnește tot pe tanti Viorica, care se pare că nu era prea hotărâtă în a merge la muncă.

Dar ce ați pățit vecino, de sunteți tot așa plini de viață? întreabă Viorica curioasă. Ea care le știa pe toate, de această dată îi scăpă ceva. Parcă ați câștigat la Lotto așa zburdați pe aici!

Cum, n-ai auzit? Credeam că ți-ai dat seama… Oh, stai…nici nu aveai cum să-ți dai seama…

Ce să-mi dau seama, vecino? Despre ce tot vorbești? Viorica era și mai nedumerită.

Viorico, ziua bună se cunoaște de dimineață. Iar în familia mea, eu mă ocup ca fiecare membru al familiei să aibă o zi bună în fiecare zi. 

Bine, bine, vecino, dar spunem despre ce este vorba? Ce mi-a scăpat? Ce nu am auzit? 

Ști că mi-ai tot bătut în țeavă lunile trecute că făceam zgomot dimineața când pregăteam micul dejun și foloseam storcătorul de fructe?

Da! Vai și încă ce zgomot făceai… Mă bucur că am reușit să te conving să renunți la el.

Îți mulțumesc că mi-ai atras atenția de atâtea ori. Tu m-ai ajutat să găsesc ”motivul” energiei noastre. Dacă până să-mi tot atragi atenția foloseam un storcător ieftin din comerț ce nu storcea suficient fructele și aruncam mai mult de jumătate de fruct, de această dată am găsit storcătorul ideal. Noul meu storcător Hurom H-AI One Stop, îmi oferă cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime din fructele și legumele ce le folosesc pentru a face sucul.

– Vecino, parcă totuși nu-mi vine a crede că un storcător de fructe îți poate da atât de multă energie într-o dimineață de luni.

Luni, marți sau în orice zi a săptămânii, Storcătorul prin presare la rece, de la Hurom, te va ajuta să trăiești sănătos. Și asta nu e tot. Acest storcător îți oferă posibilitatea să te pregătești pentru muncă în timp ce el prepară singur sucul pentru tine și familia ta. 

Viorica era uimită de cele auzite.

– Da, vecino, exact cum ai auzit. Acest storcător beneficiază de un sistem dual de alimentare, astfel ingredientele pot fi introduse în aparat atât printr-o gură de alimentare clasică cât și prin noua gură de alimentare de dimensiuni mari. Astfel, dacă alegi cea de-a doua variantă, sucul se prepară în lipsa ta. De acum nu mai e nevoie să pierzi timp lângă storcătorul de fructe. După cum și tu ai sesizat, acest storcător este unul ultra-silențios. Iar dacă nu ești convinsă încă, vreau să te anunță că poți testa produsul la tine acasă. Trebuie doar să intri pe site-ul celor de la Hurom România, și să optezi pentru testarea produsului. Echipa Hurom îți va trimite aparatul direct la tine acasă prin intermediul unui curier rapid. Vei avea la dispoziție 4-5 zile să te convingi. Testarea produsului este 100% gratuită. 

Gata, vecino, m-ai convins. Azi îmi voi comanda și eu testarea produsului. Mulțumesc de pont.

Angela, pleacă bucuroasă spre muncă, iar Viorica parcă prinsese și ea puțin chef de muncă.

Se pare că energia pozitivă este contagioasă. Viorica, deși a aflat mai târziu de secretul fericirii și al sănătății din familia Angelei, va putea profita din plin de el. Hurom este alături de toți cei care vor să adopte un stil de viață sănătos.


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog2018 - Proba 25. Hurom - un start perfect pentru o zi perfectă!
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *