Superblog 2018

Nuntă regală în Brașov!

Posted on in Superblog 2018

Aveam în fața ochilor un articol în care citeam despre cele 10 proprietăți pe care prințul Charles le are în România. Printre cele mai cunoscute proprietăți se află casa ce o are în satul Viscri, județul Brașov. M-am lăsat dusă de val și am căzut într-un somn adânc.

Eram organizator de nunți. Îmi practicam meseria cu pasiune și era cunoscută nu doar în România, ci și peste hotare. Acest lucru mi-a adus faima inclusiv în cadrul familie regale și astfel eram invitată să organizez nunta Prințului Harry cu frumoasa Megan.

Știind cât de mult iubește Prințul Charles și având în minte declarația lui despre România

“Ceea ce este minunat în Transilvania este aceasta relație unică dintre om și mediul înconjurător. Acest lucru lipsește din societatea noastră (din Marea Britanie, n.r.). Oamenii tânjesc după un anumit sentiment al apartenenței, al identității și al semnificațiilor.” – a declarat printul Charles al Marii Britanii, citat de Daily Mail.

Acestă declarație m-a făcut să vin cu o propunere în momentul în care am fost invitată la Palatul Buckingham pentru a pune la cale tote detaliile referitoare la ziua de 19 mai. Astfel le-am propus viitorilor miri să-i facă nunta la Royal Boutique Hotel din Poiana Brașov. Cununia religioasă va avea loc așa cum se plănuise dinainte la capela St. George de la Castelul Windsor și tot acolo va avea loc și prima recepție. Le-am propus viitorilor miri să țină a doua recepție la salonul de nunti din Brașov.

În acest cadru vor fi primiți cei 150 de invitați ce vor lua parte fericitul eveniment.

Este bine de știut că familia regală își dorește cât mai multă discreție, așa că Hotel Royal, le poate pune la dispoziție nu doar sala de nunți, cât și camere de cazare în Poiana Brașov, pentru miri și invitați.

Nunta deși va fi una regală, va fi în același timp modernă și multiculturală, unde se va transmite un puternic mesaj despre toleranță și egalitate.

Ceremonia are rolul de a-i reprezenta pe ambii miri, și chiar dacă vorbim despre o nuntă în familia regală, nu vrem să avem de a face cu un ritual plictisitor, pe care atât Harry, cât și Meghan să nu-l înțeleagă.

Când am vorbit cu Harry și Meghan, aceștia și-au dorit ca nunta lor să reprezinte personalitățile, moștenirea culturală și identitatea amândurora, așa că le-am promis că voi face tot ce-mi stă în putință să realizez acest lucru.

Le-am propus să arate acestă simbioză a celor două entități distincte inclusiv în invitațiile de nuntă, care vor fi scrise cu cerneală americană și imprimate pe cartoline britanice.

Poză preluată de pe Twitter – Kensington Royal

Referitor la salonul de nuntă unde va avea lor recepția de după cununia civilă, mirii au ales să împodobească mesele rotunde ale salonului cu florile ce au împodobit și capela St. George. Mesele au fost îmbrăcate simplu în culori roz pal, astfel încât să nu iasă prea tare în evidență.

La începerea recepție toastul va fi ținut de această dată de către mire și mireasă și nu de către alți invitați, întrucât este nunta lor și ei trebuie să fie în centrul atenției, chiar dacă vorbim despre familia regală.

Meniul oferit invitațiilor aflați la recepție va fi unul simplu și special conceput pentru această ocazie.

Tortul de nuntă va fi creat de cofetarul Claire Ptak, originară din California, care conduce o cofetărie din Londra, Violet Bakery. Este bine de știut că desertul va avea „aromele intense ale primăverii“, conținând sirop din flori de soc pregătit la reședința reginei de la Sandringham din arbuștii de pe domeniu, precum și un blat delicat special creat pentru cuplu.

Sursa: Site-ul Adevărul

Rochia de mireasă a lui Meghan Markle va fi creată de designerului Clare Waight Keller, care este prima femeie director artistic al casei de modă Givenchy, potrivit The Independent.

Voalul miresei va fi conceput astfel încât să simbolizeze flora celor 53 de națiuni care formează Commonwealth-ul, conform unui comunicat al Palatului Buckingham.

Tiara purtată de Meghan Markle va fi cea care a aparținut Reginei Mary. Este bine de știut că tiara face parte din Bijuteriile Coroanei și i-a fost împrumutată miresei de regina Elisabeta a II-a, bunica prințului Harry.

Pe de altă parte, Prințul Harry va purta o uniformă militară pentru care a cerut permisiunea de la Regină. Tot în haină militare va fi îmbrăcat și prințul William, fratele mirelui care îi va fi cavaler de onoare.

Specialiștii în modă vor spune că rochia pe care o va purta Meghan va fi una care se va remarca prin simplitate și prin bun gust, ceea ce și vrea Meghan să arate.

Acestă nuntă va fi nunta secolului, nu doar a anului, iar Hotel Royal va fi în centrul atenției.


Acest articol, este un articol imaginar și a fost scris pentru SuperBlog 2018 – Proba 20. Jurnal de nuntă, la Royal Boutique Hotel

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *