Superblog 2018

Revelion în Dubai!

Posted on in Superblog 2018

Mai este puțin până la cumpăna dintre ani și parcă prima zăpadă ce s-a așternut de curând ne duce cu gândul tot mai aproape de sărbătorile de iarnă și inclusiv Revelion.

Majoritatea dintre noi ne petrecem Revelionul în familiei, alături de rude sau prieteni stăm la un pahar de vorba și ne punem dorințe pentru anul ce urmează.

Anul acesta am alte planuri. Mi-am convins și soțul că este timpul să avem parte de un revelion cu soare, așa că am optat pentru Revelion Christian Tour. De această dată vom petrece noaptea dintre ani într-un stil mai nonconformist și am de gând să-i fac în ciudă gerului din România cu căldura din Dubai.

Da, exact cum ați auzit… Vreau să văd cu proprii ochi opulența din Dubai în noaptea de Revelion. Dacă în anul 2014, Dubai a intrat în Cartea Recordurilor cu cele  peste 40000 de artificii lansate pe cer în cumpăna dintre ani., cu siguranță multitudinea artificiilor mă va surprinde și în acest an.

Prognoza meteo ne prevede zile pline de soare cu temperaturi de 30 grade Celsius, iar noaptea în jur de 22, așa că nu vreau să mai zgribulesc de frig cu un pahar de șampanie la cumpăna dintre ani.

Pe site-ul celor de la Christian Tour, am găsit o multitudine de oferte speciale Revelion. Pentru că deja aveam selectată locația, mi-a fost mult mai ușor să aleg hotelul. Am optat pentru Hotel City Max al Barsha. 

Acest hotel este situat central, foarte aproape de destinațiile premium din Dubai, cum ar fi Mall of the Emirates, Al Quoz, Jumeirah Beach Residence. Apropierea de aceste locații a fost un atu în momentul în care am ales hotelul. Aflând poziționarea geografică a hotelului, mi-am făcut și o listă cu obiectivele turistice pe care vreau să le vizităm în cele câteva zile petrecute printre arabi.

Palm Jumeirah îmi va oferi cu siguranță peisaje mirifice, zile de relaxare la SPA și apusuri de soare mirifice.

Dacă am de gând să dau gerul pe soare, încă stau în cumpănă în ceea ce privește meniul. Eu sunt mai tradițională la capitolul mâncare și parcă tot o fripturică la cuptor e mai bună decât orice altceva. Soțul meu în schimb e fascinat de noutăți și sunt convinsă că și dacă ar ajunge prin Cambodgia, nu ar avea probleme la capitolul mâncare; cu siguranță ar gusta niște tarantule fără a sta prea mult pe gânduri. După puțină documentare la capitolul culinar, m-am liniștit. Mâncarea arăbească, sau mai prezis libaneză din Dubai, are ceva ce place românilor, și anume shaorma. Nu e un moft în a mânca shaorma în noaptea dintre ani, dar măcar știu că nu voi muri de foame 🙂 .

Numărătoarea inversă a început, așa că e cazul să-mi pregătesc și bagajele. Dacă pentru revelioanele petrecute în România la cabană pe la munte îmi puneam haine groase, mănuși și ghete, de această dată costumul de baie e obligatoriu în bagaj. Deasemenea mi-am cumpărat o rochiță roșie ce vreau să o port în noaptea de Revelion. Tradiția spune că roșu aduce noroc, așa că vreau să fiu sigură că nici în anul  2019, norocul nu mă va ocoli. Voi lua cu mine în bagaj și o crenguță de vâsc. Poate sunt considerată puțin exagerată, dar tradiția este tradiție și țin la ea 😀 .

Sunt convinsă că oferta de Revelion în Dubai, va veni la pachet cu multe lucruri neplanificate, ceea ce va face ca această experiență să fie una de vis.

Am o singură dorință pentru noaptea dintre ani…vreau ca anul 2019 să fie la fel de bun ca 2018!

Tu, unde îți petreci noaptea dintre ani?


Acest articol, este un articol imaginar și a fost scris pentru SuperBlog 2018 – Proba 19. Revelion la soare alături de Christian Tour

Please follow and like us:

2 Replies to “Revelion în Dubai!”

  1. Hmm, ce bine ar fi sa ne putem kndeplini si noi visele. Dar si pana la Sf. Gheorghe tot e mai bine decat acasa :))) ne desfatam acolo cu o distractie in plapuma ca bebe la ora 00.00 va trebui sa fie la somn si cu un pahar de apa plata ca bulele de la sampanie provoaca balonare :)))
    Sper ca revelionul vostru sa fie mai distractiv decat al nostru. Insa privim partea buna a lucrurilor. Avem pe ce da banii si nu ii punem sub saltea sa ne prinda anul nou cu banii stransi :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *