Superblog 2018

Stele și dorințe!

Posted on in Superblog 2018

Cred că fiecare dintre noi are vise, pasiuni și dorințe care încă sunt în pragul de așteptare, care încă nu au fost luate în calcul și/sau pentru care încă nu a venit rândul. Poate am considerat că încă nu e vremea lor sau de ce nu, am acordat o mai mare importanță la activitatea noastră de zi cu zi, iar dorințele și visele noastre le-am lăsat pe locul doi. Aș am procedat și eu, multă vreme… Am mai cochetat din când în când cu unele idei care-mi stârneau curiozitatea și pofta de lucru, dar nu am insistat.

În 21 ianuarie 2015 s-a născut băiețelul meu, Andres, și o dată cu nașterea lui am intrat în concediu de maternitate. Timpul a trecut și pe zi ce trecea îmi doream tot mai mult să fac ceva cu cele <două mâini dibace> ale mele. Așa am început să împodobesc pahare pentru viitorii miri și/sau nașii lor. Asta a fost prima activitate din concediul de maternitate. Pentru că nu tot timpul anului sunt nunți sau cel puțin nu tot timpul anului am avut miri care să-și dorească pahare împodobite de mine, am început să împletesc hârtia, pentru a construi un plic/geantă din hârtie.

Fiind la început de drum, nu prea am știut cum să-mi promovezi produsele, așa că am început să scriu pe blog. Zile trecute s-au împlinit 2 ani de când am avut primul articol postat în blogul meu de atunci. Vroiam atunci să-mi fac cât mai publice lucrările mele despre handmade, așa că am încercat orice mijloc de promovare, printre care și blogul.

Bineînțeles, că fiind la început și cu temele cam nefăcute despre tot ce înseamnă SEO și promovare în online, am scris mai mult pentru mine, dar eram încântată de fiecare articol încărcat în online.

Am început să scriu pe o platforma gratuită și mi-am intitulat blogul ”Stele și dorințe”.

De ce ”Stele și dorințe”?

Încă de mică, mama îmi spunea că dacă văd o stea căzătoare să-mi pun o dorință și mi se va împlini. Ei bine, am ales numele blogului de ”Stele și dorințe” pentru că sunt mai mult decât convinsă că orice dorință devine realitate, dacă privim spre stele 😉.

După cum v-am spus, inițial am vrut să scriu pe blog doar despre pasiunea mea pentru handmade, deoarece această dorință am început să mi-o împlinesc o dată cu intrarea în concediul de maternitate, dar de fapt orice informație ce am transpus-o în cuvinte pe blog (fie că e despre mine, sau despre cei ce mă înconjoară) e de fapt o dorință, care a prins viață.

Anul trecut, eram plecată în vacanță, dar la un scroll pe Facebook, am dat peste un articol ce m-a făcut curioasă încă din titlul: Superblog 2017, o competiție pentru orice blogger. Nu am stat prea mult pe gânduri și am decis să particip. Eram convinsă că mă va ajuta sa îmi depășesc limitele și să mă descopăr.

După prima mea participare la Superblog, în prima zi din acest an, a fost ziua în care mi-am înregistrat domeniul. De această dată am schimbat numele blogului și am ales ca blogul să poarte numele meu, dar are ca descriere Florina Cordos’s dreams. Pentru că în continuare scriu despre dorințele mele, unele dintre ele devenite realitate, altele pe cale să devină realitate.

Deși locuiesc de aproape 2 ani în Anglia, am ales să-mi cumpăr domeniu ro, asta pentru că în momentul care scriu în limba română pe un domeniu cu extensie ro, mă simt acasă, chiar dacă ma aflu la mai bine de 2000 km depărtare.

Momentul în care aleg să scriu pe blog, mă detașez de tot ceea ce există în jurul meu și sunt doar eu cu tastatura, în descoperirea unei noi stele căzătoare.


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018 - Proba 11. Cum ți-ai început aventura în blogosferă?
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *