Superblog 2018

Aventură în America Latină – Columbia!

Posted on in Superblog 2018

Momentul în care fiecare dintre noi a văzut lumina zilei, este momentul în care aventura fiecăruia dintre noi pe Pământ a început.

În clasa a VIII-a când am început să am primele cunoștințe despre limba latină, am învățat atunci și sintagma ”Carpe diem”. Întotdeauna am fost învățată să mă bucur de prezent, să fiu mulțumită de ceea ce dețin, dar să lupt pentru a-mi atinge obiectivul.

Anul în care am intrat la facultate, a fost anul în care a început aventura mea într-ale călătoriilor. Mi-am propus ca an de an, pe lângă vizitarea obiectivelor pitorești specifice României, să fac câte o escapadă în afara țării, pentru a descoperii oameni și lucruri noi.

Am reușit până în prezent să vizitez doar țări europene, așa că vreau să pornesc în aventura vieții mele. Vreau să văd America. Însă spre deosebire de cei care își doresc să ajungă la Top of the Rock în New York, eu vreau să descopăr o parte din America Latină, iar un circuit America de Sud, este top 1 pe lista mea de priorități. Deși am interacționat doar cu persoane din Venezuela și Mexic, îmi doresc să ajung în Columbia.

Se știe că unul dintre cele mai atractive orașe ale Americii Latine este și capitala Columbiei, Bogota, care în ciuda faptului că are o istorie tumultuoasă, legată de cartelurile de droguri, autoritățile au încercat în ultimii 15 ani să diminueze numărul infracțiunilor, reușind astfel să atragă turiști, astfel că Bogota este privită cu încredere de către dezvoltatorii imobiliari, fiind un oraș cu mult potențial.

Am dat alertă pe la prieteni, în idea în care mi-ar plăcea să plecăm mai mulți într-un circuit în America Latină, mai exact în frumoasa Columbia. Scufundări pe insula San Andres, considerată una dintre insulele exotice ale Columbiei, trekking în parcul național Tayrona, vizitarea Bogotei cu tot ce are ea mai frumos, observarea de balene pe insula Gorgona, vizitarea râului curcubeu – Canon Cristales – considerat cel mai frumos râu din lume ar fi câteva din obiectivele pe care le-aș vizita pe pământ latin.

Orice expediție în această lume necunoscută, mi-ar încânta sufletul de bucurie.

La capitolul aventură, un circuit safari este în top 10 pentru mine. Șansa de a mă plimba printre animale în mediul lor de viață, este o șansă cu care nu te întâlnești în fiecare zi.

Nu sunt expertă în turism de aventură, dar îmi doresc să devin., iar cei de la Extreme Travel sunt pas cu pas alături de cei care vor să pornească în aventura vieții lor, așa că sunt convinsă că voi fi pe mâini bune. Nu am de ce să mă tem.

Fie că vrei să vizitezi, România, că vrei să mă urmezi în călătoria mea în Columbia, fie că vrei în Cuba sau să urci pe Kilimanjaro, alături de cei de la Extreme Travel, poți avea parte de acea excursie personalizată pe care ți-o dorești. Trebuie doar să vrei să-ți ieși din rutina ta de zi cu zi și să alegi să faci altceva; să alegi să descoperi oameni și locuri noi, într-un cuvânt să alegi să fi ”extrem”.

Sunt convinsă că-ți va plăcea, mai greu e începutul!


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018 - Proba 10. Transformă-ți viața într-o frumoasă aventură!
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *