Superblog 2018

Secolul vitezei are nevoie de servicii rapide!

Posted on in Superblog 2018

Cu toții știm că ne aflăm în secolul vitezei și de multe ori, chiar și atunci când ieșim să luam masa în oraș, nu ne place să așteptăm. Vrem o servire cât se poate de rapidă și în același timp personalizată.

Industria HoReCa are cel mai mult nevoie de aplicații de marcaj, gestiune, management și raportare astfel încât să satisfacă nevoia clienților, dar și a angajaților. HoReCa este un sector important al industriei serviciilor alimentare, care se referă la spațiile de cazare și unitățile care servesc alimente și băuturi.

La capitolul rapiditate, cred că restaurantele de tip fast-food sunt cel mai bine dotate. Soluția software de marcaj perfect concepută pentru a gestiona foarte rapid, corect și prompt comenzile clienților, chiar și în intervalele aglomerate nu face altceva decât să se adapteze perfect la cerințele și nevoile angajaților și clienților.

În calitate de client, vreau ca atunci când plasez o comandă să pot să-mi personalizez meniul, să am în față un ecran, care să-mi prezinte produsele comandate dar și suma pe care trebuie să o achit pentru fiecare produs în parte, de asemenea aș fi încântată să pot folosi o aplicație pentru a plasa comanda în drum spre restaurant sau de ce nu, din mașină în cazul în care restaurantul este dotat cu drive-thru. Modalitatea de plată este un alt aspect care contează forte mult pentru mine în calitate de client. Dacă pot plăti în numerar, cu cardul, cu tichete de masă electronice, vouchere și/sau plata cu telefonul mobil, înseamnă libertate și ușurință.

Avantajele aduse de un software de marcaj nu se limitează doar la clienți. Angajații și patronii beneficiază și ei de pe urma acestui software de marcaj. Acest software folosește funcționalitatea de fluidizare comenzi, care permite prelua de mai multe comenzi în același timp, crescând astfel numărul de clienți deserviți și prin urmare crește vânzările și profitul.

Creșterea vânzărilor este datorată nu doar  funcției de fluidizare comenzi, ci și folosind opțiunile complete de up-selling, care în timpul preluării comenzii, iți propune automat produse complementare, porții mai mari sau topping-uri extra.

Rapoartele vizualizate în timp real despre vânzări, produse vândute, clienți, etc, sunt un alt aspect ce trebuie luat în calcul în momentul în care se alege acest software.

Pentru cei care încă nu au auzit de Expressoft Technology, țin să vă anunț că că se află pe piața din România încă din anul 1991. Misiunea lor este aceea de a proiecta, dezvolta și livra cele mai inovatoare soluții software și cea mai înaltă calitate a serviciilor pentru companiile mari și mijlocii.

Expressoft Technology oferă clienților săi componentele principale ale afacerii lor: POS, eCommerce, PMS, managementul comenzilor, sisteme de inventariere și control, CRM, ERP și instrumente de raportare, toate acestea vin la pachet cu cele mai noi echipamente hardware, toate acestea fiind parte a unei soluții calitative și integrate.

La secțiune de sistem POS restaurant, Expressoft Technology aduce în fața clienților săi, 11 variante de POS-uri. Unele dintre el vin cu sistem de citire carduri integrat, altele cu display pentru clienți. Fiecare dintre acestea au scopul de a satisface cât mai mult nevoile clienților.

Indiferent de domeniul în care activezi, soluția Expressoft Plus te va ajuta să gestionezi eficient fiecare pas pe care îl faci pentru dezvoltarea afacerii tale, iar activitatea de gestiune stocuri, nu va mai fi o corvoadă.

Această soluție software de control al gestiunii este ușor de utilizat, te ajută să păstrezi o evidență corectă a plăților efectuate către furnizori și să organizezi mai bine cashflow-ul zilnic, săptămânal și lunar. În același timp oferă o actualizare automată a stocurilor datorită conexiunii cu aplicația de vânzare, oferă accesul la peste 150 rapoarte specifice despre: analiza costuri, analiza managerială, aprovizionare, consumuri, stocuri și vânzări, dar nu în ultimul rând te ajută să controlezi în siguranță întregul flux al produselor.

Pe lângă toate aceste echipamente specializate pentru HoReCa, software personalizat și instalare oferite de echipa Expressoft Technology, ei nu se opresc aici. Ei oferă deasemenea training, dar și suport tehnic 24/7, lucru ce îți oferă încredere și siguranță.

Toate acestea fiind spuse, sunt convinsă că ți-am dat puțin de gândit în momentul în care vrei să oferi servicii de calitate într-un timp rapid. Ți-am arătat și soluția, tot ce trebuie să faci este să îți dorești servicii care să-ți determine clienții care să se reîntoarcă în restaurantul tău datorită serviciilor oferite de tine și echipa ta.


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018 - Proba 9. Restaurantele inteligente – misiune posibilă!
Please follow and like us:

4 Replies to “Secolul vitezei are nevoie de servicii rapide!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *