Creativ și personalizat sub sigla Bodor!
Superblog 2018

Creativ și personalizat sub sigla Bodor!

Posted on in Superblog 2018

Pasiunea mea pentru handmade a luat amploare în perioada de concediu post-natal. Atunci, pe lângă faptul că vroiam să îmi găsesc o altfel de preocupare în afară de schimbat scutece, alăptat și alte treburi casnice, vroiam să-mi pun creativitatea la treabă. După cum mulți dintre voi știți, am început prin a face genți din hârtie de revistă, iar mai apoi o perioadă bună de timp am decorat pahare pentru evenimente speciale.

De ceva timp mă bate gândul să încerc cu totul altceva. Vreau ceva nou și inedit. Vreau un produs care atunci când va ajunge în mâna clientului să nu devină doar un produs de moment, ci să îl păstreze permanent în viața sa. Drept urmare, nimic nu poate rămâne permanent în viața unui om, decât dacă este un produs personalizat pentru fiecare client în parte.

Așa că am început de curând o amplă documentare pe internet și am poposit asupra unui gravator laser. Ce am de gând să fac? Păi, pentru că vrea să mă adresez unui public larg, vreau să personalizez cutii din lemn de dimensiuni mici și medii. Aceste cutii vor deveni cutii de amintiri. Fie că va fi oferită cu ocazia botezului unui mic copilaș, în care fiecare invitat îi va putea lăsa un gând bun în ziua în care a devenit creștin, la care părinții vor putea adăuga an de an alte și alte urări, fie că va fi oferită cu ocazia majoratului, ca și cadou de nuntă sau de ce nu ca și cadou de recunoștință, această cutie de amintiri va păstra în ea, sfaturi, gânduri și momente de bucurie pentru posesorul ei, așa că este obligatoriu să fie o cutie personalizată.

Mă gândesc că personalizarea pentru cei mici în ziua botezului, ar putea pleca de la data nașterii și/sau respectiv a zilei în care a avut loc botezul, dar deasemenea poate fi gravat pe cutie și o jucărie preferată de cel mic, o imagine a lui din primele zile de viață și câte și mai câte astfel de obiecte care peste ani să-i aducă cu drag aminte de copilărie și de familie. Pe cutiile de amintiri cu ocazia căsătoriei aș grava o imagine cu cei doi la prima întâlnire, sau cu locul în care s-au cunoscut, sau de ce nu locul unde a avut loc cererea în căsătorie. Cred de fapt că fiecare dintre cei ce vor opta pentru o astfel de cutie personalizată de amintiri, vor alege cu siguranță o imagine care ar vrea să stea mărturie pe cutia lor de amintiri. Drept urmare am nevoie de instrumente de calitate, pentru a face posibilă această dorință a fiecărui client.

Am decis să-mi achiziționez un gravator laser de dimensiuni medii, așa că am optat pentru BCL-0605MU, de la Bodor. Motivul pentru care am ales acest gravator este faptul că are o suprafață de lucru de 60×50 cm ceea ce se potrivește perfect cu proiectul meu. Deasemenea masa de lucru poate urca/coborî 15cm permițând astfel introducerea în gravator a unor obiecte înalte: cutii de lemn, obiecte metalice etc.

Incinta de lucru este închisă cu un capac din plexiglass ceea ce permite o vedere foarte bună în timpul lucrului. Pentru securitate, la deschiderea capacului în timpul lucrului orice operațiune este întreruptă, însă prelucrarea poate fi continuată după închiderea capacului. Un lucru extrem de benefic este faptul că deține un controller de ultimă generație, care permite continuarea prelucrărilor chiar și după o pană de curent, astfel pot fi sigură că nu irosesc materiale chiar dacă am de a face cu o avarie electrică.

Acest gravator deține deasemenea pointer roșu coaxial. Astfel, raza roșie de poziționare urmează exact traseul razei laser. Folosind această tehnologie se asigură poziționarea perfectă la începutul lucrului iar încadrarea gravurii ce urmează să fie făcută este foarte exactă.

Nu va trebui să-mi fac probleme nici de cablurile de conectare la calculator, pentru că acest gravator are inclus Wi-Fi, tot ce necesită însă, este o aplicație pentru dispozitive fie ele Android sau iOS.

Toate aceste specificații m-au determinat să aleg acest model pentru a pune pe picioare proiectul meu de gravură. Sunt convinsă că fiecare cutie personalizată de amintiri, va aduce un zâmbet pe fața fiecărui posesor și asta în mare parte datorită tehnologiei de la Bodor.

Dacă ești și tu unul dintre pasionații de personalizare, dă o fugă pe site-ul celor de la Colop România. Ei sunt cei care importă și distribuie gama completă de gravatoare laser Bodor, cu scopul de a acoperi astfel necesitățile oricărei producții publicitare, fie că este vorba de gravare sau de marcare pe diverse tipuri de materiale.


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018 - Proba 8. Creativitate și profitabilitate cu Bodor
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *