Superblog 2018

Calitatea și siguranța cere întotdeauna grijă și atenție!

Posted on in Superblog 2018

Am crescut cu un motto în minte: ”Suntem prea săraci pentru a ne cumpăra lucruri ieftine!” Așa îmi zicea mama de fiecare dată când optam pentru 2 rochițe ieftine în loc de una de calitate sau o pereche de pantofiori de lac în locul celor de piele. Am înțeles mai târziu că de fapt nu făceam nici o economie. Era doar o economie de moment, dar faptul că alegeam produse ieftine și de proastă calitate, mă punea în situația să cumpăr mai des acele produse, iar la final, când trăgeam linie puteam realiza că de fapt nu făcusem nici o economie, ba din contră, poate investisem mai mult.

Acel motto inserat de mama în căpșorul meu în perioada copilăriei, m-a ajutat și acum când am optat pentru o mașină nouă. Dintotdeauna am fost o persoană care a îmbinat utilul cu plăcutul și așa am făcut și acum. Pentru că îmi plac mașinile sport, dar în același timp vreau ceva business, am ales BMW. Nu doar că este o marcă germană, și nu trebuie scos din calcul faptul că mărcile germane de autoturisme sunt în prima parte a topului în cea ce privește calitatea, dar BMW face foarte bine fuziunea între o mașină sport și una business, așa că am optat pentru Noul BMW Seria 2 Cabriolet. Acesta este varianta decapotabilă a coupe-ului BMW Seria 2 și urmașul lui BMW Seria 1 Cabriolet (care în ciuda faptului că nu a fost cel mai atractiv model BMW din istorie, s-a vândut în peste 130000 de exemplare în întreaga lume).

Documentarea teoretică nu a fost suficientă atunci când am hotărât că am nevoie de o nouă mașină așa că am cerut un test drive pentru a fi sigură că BMW Seria 2 Cabriolet este cu adevărat ceea ce-mi doresc.

Drive testul nu mi-a schimbat deloc părerea despre această mașină, ci din contră. M-a convins 100% că este ceea ce îmi doresc. Am fost plăcut impresionată de aspectul elegant și atractiv al automobilului atunci când se deschide plafonul. La viteze de până la 50 km/h, plafonul se deschide automat și singura limită a senzației de condus rămâne cerul. În această mașină, pot spune convinsă, că mă simt liberă ca pasărea cerului 🙂 Cu plafonul închis, soft-top-ul din stofă cu acustică îmbunătățită îți oferă, de asemenea, o experiență de condus exclusivistă. Soft-top-ul creează contrast elegant cu culoarea caroseriei și astfel acest model are aspect foarte atrăgător. Deschiderea și închiderea plafonului nu a durat mai mult de 20 de secunde.

Gama de motorizări include trei unități pe benzină și una diesel. Eu fiind fan benzină am avut de ales dintre variantele 220i (2,0 litri, 184 CP şi 270 Nm), 228i (2,0 litri, 245 CP şi 350 Nm) și M235i (3,0 litri, 326 CP şi 450 Nm). Așa că am optat pentru cea de-a treia variantă, M235i.

Drive testul mi-a plăcut atât de mult, eram atât de încântată de designul dinamic al BMW Seria 2 Cabriolet, cu silueta alungită, care nu doar că este elegant și atractiv, dar în același timp scoate în evidență puterea și dinamica automobilului.

Prima impresie după drive test a fost faptul că îți oferă libertate și forță de propulsie. Designul unic al BMW Seria 2 Cabriolet este subtil și elegant, iar în același timp emană putere și reprezintă o sursă de inspirație. Cu soft-top-ul deschis, partea frontală sportivă și linia atletică a umerilor te captivează instantaneu. În plus, experiența de condus este la fel de fascinantă, chiar și cu plafonul închis – interiorul elegant te inspiră prin designul dinamic și echipamentele de înaltă calitate.

Faptul că mi-am achiziționat o mașină nouă, marcă și calitate germană, nu înseamnă că am siguranță în trafic 100%. Îngrijirea acestei mașini este mult mai importantă. De aceea mi-am promis că voi apela pentru întreținere și piese de schimb doar la un magazin un piese originale BMW.

De ce vreau piese originale? Pentru că nu mi-au plăcut niciodată copiile 🙂 și am aflat că cei de la exclusiv OEM au toate piesele originale, garantate și livrate prin Proleasing Motors. Calitatea inferioară a produselor, în cazul de față piese auto, nu doar că au o viață mai scurtă, dar ele pot pune în pericol și viața pasagerilor, de aceea voi opta să cumpăr doar piese de BMW de la eXclusiv OEM, pentru că este bine de știut că piesele originale respecta un standard înalt de calitate impus de producător, cum este în cazul meu BMW.

La eXclusiv OEM găsiți piese auto BMW și mini la prețuri foarte bune, așa că vă propun să nu vă lăsați păcăliți de prețurile altor magazine care vând produse cu mult sub standardele impuse de producător. Puneți siguranța înainte de toate!

 


Acest articol prezintă o poveste imaginară și a fost scris pentru SuperBlog 2018 -Proba 7. Tu cum îți îngrijești mașina?
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *