Superblog 2018

Momentul în care o reclamă, te ajută să economisești mai mult decât ți-ai fi închipuit!

Posted on in Superblog 2018

Săptămâna trecută stăteam de vorbă cu un coleg și îmi povestea cât de greu este să-și construiască casa în România, el fiind în Anglia. Majoritatea dintre cei plecați din țară, au ca scop să-și adune niște bănuți, să-și facă o casă, ”acasă” lângă cei dragi și să se întoarcă.

Acesta e și cazul colegului meu, care are deja mai bine de 6 ani petrecuți în Anglia. Gabriel este constructor de meserie. A avut și o firmă de construcții în România, la care a renunțat și a venit aici. De multe ori este frustrat cât de simplu se rezolvă lucrurile aici, pe tărâm britanic și cât de greu se rezolvă treburile în România.

Nu înțelegeam de ce îi e greu să construiască în România, în condițiile în care el este constructor de meserie și teoretic cam știe tot ce mișcă în lumea construcțiilor; de la materiale, la autorizații și de la meseriași la timp de execuție.

Mi-a povestit că după lungi așteptări în tot ce privește autorizația de construcție, ultima pățanie a avut-o cu unul din furnizorii de materiale. Își programase muncitorii să toarne fundația exact a doua zi după ziua estimată ca va avea loc livrarea cofrajelor și a materialelor de construcții. Ironia sorții a fost că materialele nu ajunseseră la timp, iar muncitorii săi și-au luat o altă lucrare. El fiind nevoit acum să aștepte.

Într-una din zilele trecute, văzusem pe internet pe reclamă la Vindem-ieftin.ro. O casă de comenzi, mai pe scurt, un broker în domeniul comenzilor online de materiale de construcții. Vindem-ieftin.ro nu au niciodată marfă pe stoc, nu au costuri de manipulare a produselor și, implicit, pierderi sau transport, iar prețurile lor variază în funcție de cantitățile comandate și, cu cât cantitățile sunt mai mari, cu atât se poate negocia mai mult cu furnizorii. Acestă casă de comenzi garantează o economie de 10-20% la achiziții la un necesar ce include produse din mai multe categorii. Dar asta nu era tot. Reclama era despre faptul că oricine poate beneficia de o reducere în valoare de 100 lei la comanda pe Vindem-Ieftin.ro dacă filmează livrarea produselor și trimite mai apoi filmulețul.

După vizionarea acelei reclame, am și intrat pe site-ul lor la secțiunea recenzii video, să văd care e părerea clienților despre această firmă și mai exact acest concept. Este un concept nou în România, așa că eram curioasă cum a evoluat în ochii clienților. Multitudinea de clienți mulțumiți, mă făcut să-i povestesc colegului meu despre această firmă și implicit să-l sfătuiesc că încerce serviciile lor. Cu siguranță ar avea numai de câștigat, în condițiile în care poate să compare în permanență prețurile primite de la alți furnizori cu cele primite de la această casă de comenzi, dar în același timp poate beneficia de reduceri.

Gabriel părea încântat de informațiile primite și eu am fost și mai încântată că i-am fost de ajutor.

Ieri l-am întrebat dacă a reușit să-și toarne fundația casei și părea fericit. Găsise o altă echipă de muncitori care turnaseră fundația, iar asta nu era tot. Oferta de prețuri ce o primiseră de la casa de comenzi Vindem-ieftin.ro îl ajuta să facă o economie de aproape 2000 lei față de prețul inițial oferit de alți furnizori de dețineau depozite de materiale.

Wow, 2000 lei e o sumă care nu poate fi neglijată și acum eram și mai încântată de acest concept. Mi-am promis că voi vorbi tuturor despre acest concept, pentru că aveam experiența lui Gabriel drept mărturie.

Vindem-ieftin. ro, este casa de comenzi care te ajută să-ți transform idea de casă, într-un acasă. Fie că vrei materiale pentru amenajări exterioare, sau amenajări interioare, fie că vrei să-ți modifici instalația electrică, termică sau sanitară, aici găsești orice materiale. Printre fotografiile găsite pe site-ul lor am găsit una în care erau prezentate profile decorative și am fost plăcut impresionată.

Banii sunt importanți când îți construiești o casă, dar e important să ști de unde îți achiziționezi materialele. Vinde-ieftin.ro, este mereu acolo pentru tine!

               Casa visurilor!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018 - Proba 4. Puterea unui testimonial video! Vezi și crezi
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *