Superblog 2018

Bucătăria magică – visul oricărei gospodine!

Posted on in Superblog 2018

În urmă cu aproape doi ani, începeam o viață nouă la Londra. Am lăsat în urmă nu doar familia și prietenii, ci și căsuța noastră dragă. Ajunși aici, începutul nu a fost deloc ușor, dar fiecare încercare ne-a adus mai aproape de reușită.

Astăzi ne aflăm în punctul în care ne pregătim să ne mutăm în ”casă nouă”. Am decis să ne mutăm în Leicester. De la un apartament mici în Londra, ne vom muta la o casă mare cu grădină. Însă asta nu e tot. Bucătăria e una de vis, e mare, așa cum mi-am dorit dintotdeauna, dar vine la pachet cu un dining room generos.

Pentru că spațiul mic din Londra nu mi-a permis să îmi utilez bucătăria așa cum am vrut eu, acum de când am aflat de momentul în care ne vom muta, am început să-mi fac o listă mare de cumpărături.

Încă de când eram în România, îmi doream să-mi simplific tot mai mult modul de a găti, dar de când am ajuns în Anglia acest lucru e obligatoriu. Aici parcă totul se petrece pe repede-înainte. Este drept că trăim în secolul vitezei, dar aici am impresia că nu mai am deloc timp de leneveală.

Programul meu este foarte plin de Luni până Vineri. Ora 6 trezirea, de la 7 la ora 15.00 merg la serviciu. la ora 16.00 îl iau pe Andres de la grădiniță, petrecem puțin timp împreună, iar la 17.30 plec spre școală. Mă întorc în jur de orele 21.00, când abia aștept să mă pun la somn.

Nu am timp să gătesc mâncăruri foarte sofisticate. Optez mai mult pentru simplu și rapid. În lista mea de cumpărături pentru mutarea noastră în Leicester este obligatoriu o oală sub presiune.

Am nevoie deasemenea de un set de cuțite. Cele care le am acum nu sunt deloc profesionale și mă cam supără.

Mi-am pus în coș deasemenea un recipient pentru fondue. Sunt pasionată de tot ce înseamnă brânză și produse lactate. Am descoperit fondue-ul în perioada petrecută în Elveția, iar acum vreau să am zilnic posibilitatea de a mânca fondue. Este o rețetă care merită încercată atunci când avem prieteni în vizită, și pe lângă o poveste putem să mâncăm și niște brânzică.

Tot în Elveția am văzut la cineva un aparat de făcut clătite. E un must to have în viitoarea mea bucătărie. Eu voi petrece timp doar făcând compoziția pentru clătite, dar toată munca o va face aparatul.

În dining vreau să avem doar o masă mare și un dulăpior pentru fetele de masă și tacâmuri. Am pus pe lista mea de cumpărături și 2 fețe de masă cu imprimeuri specifice Crăciunului. Mai sunt câteva săptămâni și vreau să fiu pregătită cu tot ce e necesar. Sunt convinsă că voi avea mulți oaspeți la masa de Crăciun, așa că vreau să-i primesc cum se cuvine.

Multe alte articole de bucătărie am găsit pe site-ul SomProduct.ro. Pentru cei ce vă mutați în casă nouă, vreau să vă anunță că de aici merită să vă faceți cumpărăturile. Sunt o mulțime de produse la ofertă, așa că merită să aruncați o privire. Cu siguranță vă veți îndrăgosti de minunățiile găsite pe site-ul lor.

Voi reveni curând cu imagini din noua mea locuință, dar până atunci vă las aici proiectul!

Pe curând!


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018 - Proba 3. Transformă gătitul în pasiune în bucătăria ta de vis!
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *