Superblog 2018

Azi, cu ce ma îmbrac?

Posted on in Superblog 2018

Sunt convinsă că fiecare dintre noi, reprezentantele sexului frumos, ne punem aproape în fiecare zi această întrebare: ”Azi, cu ce mă îmbrac?”

De cele mai multe ori, dulapurile ne stau pline, până la refuz, de haine, dar noi ne plânge că nu avem cu ce să ne îmbrăcam.

Uneori duc dorul copilăriei, în care mama îmi pregătea de cu seară hainele ce urma să le iau a doua zi la grădiniță. Când am crescut mai mare și am început să am figuri în cap, am început să cotrobăiesc singură în dulap și să descopăr minunățiile ascunse în el.

O dată cu trecerea timpului, devenim tot mai nemulțumiți de cea ce avem și asta se rezumă inclusiv la elementele vestimentare, așa că azi mi-am propus să vă ofer un mic ghid cu cele mai importante 10 elemente vestimentare care nu ar trebui să lipsească din nici o garderobă.

Care sunt cele 10 elemente vestimentare pe care ar trebui să le ai ]n garderoba ta?

În funcție de vârsta pe care o ai, poți să-ți alegi elementele vestimentare cu care rezonezi cel mai bine, însă cred că pentru orice femeie este important să ai în garderobă o rochiță neagră, asa că:

1. Little black dress

Fie că ești o femeie de afaceri, sau o mamă de succes, o rochie scurtă neagră, este un must to have în garderoba ta. Am ales să pun acest produs pe locul I în garderobă, pentru că are o importanță aparte. Cu o rochie elegantă neagră, în orice moment al zilei, impresionezi. Vă voi prezenta mai jos o rochie din colecția Guess Jeans. Este o rochie care mie îmi place foarte mult, fiind confecționată din dantelă. Pe site-ul ANSWEAR poți găsi acest model. E bine de știut că au produse 100% originale și livrare rapidă din stoc. ANSWEAR.ro este dressing-ul tău din care alegi produse 100% originale pe care le probezi acasă, în fața oglinzii și din care păstrezi doar ceea ce ți se potrivește.

2. Jeansi albaștri

Un alt obiect vestimentar pe care ar trebui să-l ai în garderobă, ar fi o pereche de jeansi. Eu optez pentru o pereche  cu fason tapered cu talia regulară, însă fie că vrei să alegi cu talie joasă, sau înaltă, fason skinny sau fason flared, o pereche de jeans este un obiect vestimentar obligatoriu în garderoba ta.

3. Tricou

Tricoul este un element vestimentar, care poate pentru unii pare banal, dar are importanța lui. Alături de jeansi, tricoul crează o ținută perfectă pentru o zi de shopping sau o cafea cu fetele la terasă. E important sa-l alegi pe cel care ți se potrivește; fie că e cu imprimeuri florale sau cu Mickey Mouse 🙂

4. Trening

Să nu uităm însă de diminețile în care vrem să facem puțină mișcare și ieșim la jogging, sau trebuie să scoatem copilul în parc și nu știm ce ținută să abordăm. Treningul e acel articol vestimentar care ne așteaptă pe raftul dulapului nostru. Îmi plac pantalonii de trening confecționați din tricot neted, cu fason lejer, manșetă în partea de jos și obligatoriu buzunare. Tot pe site-ul Answear am găsit modelul ideal.

5. Teniși

Pentru a întregii ținuta casual alcătuită din jeans și tricou și cea sport, este obligatoriu să avem în garderobă o pereche de teniși. Fie că ești fan Adidas, Nike sau Converse, cu siguranță vei găsi o pereche pe gustul tău. Așa că locul 5 îl ocupă teniși.

6. Pantaloni

Rochia neagră nu e suficientă pentru ținutele office, așa că un alt element vestimentar ce nu ar trebui să lipsească din nici o garderobă sunt pantalonii negri, de preferat cu fason drept și opțional cu buzunare.

7. Cămașa albă

Orice dulap ar trebui să aibă pe unul din umerașele sale o cămașă albă. Este acel obiect care se află în top 10 elemente vestimentare, așa că nu putea să lipsească nici din micul meu ghid. Eu optez pentru modelul cu fason drept, despre care cred că îți oferă un aer mai sobru, dar în același timp plin de farmec. Cămașa albă este și va rămâne un element vestimentar nemuritor.

8. Pantofi cu toc

Pentru că între cele 10 articole vestimentare există elemente care crează două ținute ce necesită pantofi cu toc, aceștia sunt un element ce trebuie să existe în garderoba fiecărei doamne/domnișoare.

Pentru că am optat mai sus pentru ținute elegante sau office în nuanță de negru sau în combinația alb-negru, de acestă dată propun o pereche de pantofi cu toc în nuanța roz trandafiriu sau nud.

9. Palton

Faptul că ne aflăm deja în luna octombrie, un element important din garderobă este și paltonul. Poate unele dintre voi optați pentru un trenci, sau un pardesiu, eu însă vă propun paltonul. Indiferent de croială, de nuanță sau de material, paltoanele sunt cele care îți vor accentua formele și trăsăturile în zilele friguroase de toamnă sau printre fulgii de zăpadă, așa că alege ceea ce ți se potrivește.

10. Eșarfa

Sunt, am fost și probabil voi fi o colecționară de eșarfe, șaluri, fulare. Nu puteam să închei acest articol fără să includ eșarfa ca fiind unul din cele 10 elemente vestimentare ce ar trebuie să existe în garderoba fiecărei femei. Tind să cred că eșarfa este semnătura de stil a unei femei, așa că vă propun să nu lipsească nici din garderoba voastră.

Sper că v-a folosit acest mic ghid și aștept părerile voastre. Ce ați înlocui din ghidul  meu și ce obiect vestimentar ați pune în schimb?

Aștept cu interes sugestiile voastre!

Pe curând!

                       

      Toate imaginile au fost preluate de pe site-ul Answear.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018 -Proba 1. 10 produse pe care ar trebui să le ai în garderobă

Please follow and like us:

2 Replies to “Azi, cu ce ma îmbrac?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *