Superblog 2018

Haideți toți, cu mic cu mare, la Superblog!

Posted on in Superblog 2018

Dragilor, vreau să vă anunț că Superblog își deschide iar porțile pentru toți cei pasionați de tastatură și cu mintea încărcată cu fel și fel de imaginații terestre și extraterestre.

Toată vara am așteptat să înceapă ediția aniversară, 10 ani – Superblog. Asta pentru că în vară, eram în vacanță și m-am cam lenevit. Aveam nevoie de un ”medicament”. Superblog e competiția care mereu mă ține în priză. De la lansarea probelor și până la primirea notelor, suspansul e la cote maxime, așa că vreau ca și în această toamnă să mă număr printre finaliști.

Din 1 septembrie s-a dat startul înscrierii la cea mai mare competiție în ale blogosferei. Așa că, invitația este valabilă tuturor, de la mic la mare. Fie că ești un blogger cu mulți ani de experiență în spate, sau un proaspăt debutant în ale scrisului, competiția Superblog e pentru tine!

Singura condiție de înscriere la Superblog este să ai peste 16 ani, un blog în limba română cu o vechime de cel puțin 3 luni și cel puțin 20 de articole publicate.

Ca orice competiție, pe lângă Regulament, Superblog are și nenumărate premii. De la premiile lansate la fiecare probă, până la premiile pentru primii 3 finaliști, toate au ca scop descoperirea noilor talente și premierea acestora.

Fiecare proba lansată în zilele de luni, miercuri și vineri, în perioada 1 octombrie – 1 decembrie, este opțională, însă participarea la fiecare probă îți va aduce titlul de finalist, indiferent pe ce loc te-ai clasa. Organizatorii au pregătit pentru primii 50 de finaliști premii suplimentare, drept urmare nu e de glumă. Competiția e serioasă!

Prin acest articol vreau să anunț că cele 2 participări anterioare mi-au creat dependență, așa că nu pot sta deoparte, drept urmare accept provocarea Superblog și mă număr printre participanți.

Să înceapă provocarea!

Succes tuturor!

Please follow and like us:

2 Replies to “Haideți toți, cu mic cu mare, la Superblog!”

  1. Bine ai venit in SuperBlog – editia aniversara de 10 ani! Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin!

  2. Mulțumesc frumos! Îndată sună gongul pentru deadline-ul la prima probă și eu încă sunt tot în faza de dospire… Să sperăm cu va ieși ceva bun 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *