Ce am făcut în ultimele 3 luni?!
Călătorii

Ce am făcut în ultimele 3 luni?!

Posted on in Călătorii · Pasiune

Au trecut aproape 3 luni de când am postat ultima dată pe blog. Am trecut printr-o într-o perioadă atât de aglomerată, încât nu am știut pe unde să-mi scot capul. Ultimul articol de pe blog a văzut cu greu lumina zilei. Eram cât pe ce să renunț. Dar eram motivată de faptul că intrasem în hora Spring SuperBlog 2018 și nu vroiam să mă dau bătută la final.

Tentativa cu Amway

În luna Februarie am avut o tentativă cu Amway. Și dacă în perioada în care locuiam în România, nu-mi permiteam așa ușor produsele de la ei, în Anglia fiind, prețurile sunt mai rezonabile. Eram pusă pe fapte mari și îmi doream să-mi dezvolt o afacere din asta. Aveam săptămânal ședințe online pe Zoom cu Platinum-ul și dacă nu zilnic, a doua zi sigur cu sponsorul meu.

Încercam să văd partea bună a lucrurilor și să cred în șansa mea de a-mi face o afacere în online. Probabil mulți mă vor cataloga ca fiind credulă, dar până nu încerci nu ai de unde să ști dacă poți sau nu. Îmi doream strict o afacere în online, pentru a salva mai mult timp pentru mine și familia mea.

Doar că după 2 luni de încercări, am renunțat. Ședințele îmi luau mai mult timp decât eram eu dispusă să sacrific și la finalul fiecăreia nu primeam instrucțiuni clare despre pașii ce trebuiau urmați. Eram condiționată și de o sumă minimă de investit în produse/lunar, care nu era de loc de neglijat pentru a participa la unele ședințe, cică mai importante. Colac peste pupăză, în Aprilie am început și să studiez, lucru care se întâmpla în intervalul orar în care se țineau ședințele pe Zoom, iar lipsa de la aceste ședințe se subînțelegea ca fiind neimplicare.

Așa că am pus punct relației mele cu Amway. Sunt nenumărate produse care îmi plac la ei și pe care le comand, dar cam atât.

Studii la Londra

După cum am spus adineauri, faptul că am început să studiez la Londra, a fost unul dintre motivele pentru care am renunțat să fac o afacere din Amway.

Când eram în perioada liceului nu eram prea hotărâtă despre viitorul meu. Îmi doream să merg la Cluj, la FSEGA (Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor), însă câteva păreri din stânga și dreapta nu m-au prea încurajat. contabilitatea m-a fascinat dintotdeauna. Însă În clasa a 12-a am optat pentru Facultatea de Farmacie din Cluj și Asistența Socială din cadrul Facultății de Teologie de la Alba Iulia. Pentru că a intrat la taxă, care la vremea acea era 2000 Euro, în condițiile în care un salar minim pe economie era aproximativ 90 Euro, era prea mult. și deși probabil părinții mei s-ar fi sacrificat pentru mine, eu nu am acceptat.

Așa că am urmat Teologia Socială, însă plăcerea și pasiunea pentru cifre a rămas în sufletul meu.

În Aprilie am început aici la Londra un colegiu, unde studiezi Business General în primul an, urmând ca în anul doi să-mi aleg specializarea. Cu siguranță voi opta pentru Contabilitate și Finanțe. Alte variante precum Management, Resurse Umane sau Marketing nu sunt deloc pe placul meu.

Din Aprilie, programul meu s-a încărcat destul de mult, în condițiile în care lucrez de la 7.00 până la 15.00, la ora 16.00 îl iau pe Andres de la grădiniță și petrecem puțin timp împreună, iar de la 18.00 până la 21.00 de Luni până Joi sunt la școală.

Aici materia se studiază pe module, iar în primul semestru, am avut doar 2 module. Pentru a trece e nevoie să predai proiecte la fiecare modul. Săptămâna trecută mi-am prezentat ambele proiecte, iar acum aștept rezultatele. Pass, Merit sau Distincție sunt calificative de trecere. Sper să au unul dintre acestea la ambele module 😉

Escapadă în Alanya

Deși eram în timpul școlii, aveam plănuită încă dinainte de a mă înscrie, vacanța în Turcia. Așa că am avut o săptămână de vacanță în timpul școlii. A fost o vacanță frumoasă, plină de aventură, de la plimbatul cu corabia pe mare și înotat în larg, până la distracția în AquaPark și vizitarea castelului din Alanya. Toate acestea ne-au încărcat bateriile pentru o nouă sesiune de muncă.

Despre vacanța în Alanya, o să va povestesc pe larg într-un articol viitor.

Cam atât despre mine, despre perioada în care am dispărut din peisaj. Am revenit cu forțe proaspete și cu poftă de scris!

Pe curând!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *