Hijab-ul și burka te ajută oriunde să fi incognito!
Spring Superblog 2018

Hijab-ul și burka te ajută oriunde să fi incognito!

Posted on in Spring Superblog 2018

Oricât de mult își doresc unii oameni să devină faimoși, vreau să le spun că și cel mai faimos dintre pământeni își dorește o viață privată lipsită de paparazzi.

În fiecare an, nu am avut o vacanță în care să nu mă pozez cu fanii sau să dau autografe. Blue Ivy mă întreabă înainte să plecăm în vacanță, câte din poze le voi face cu ea și frații ei și câte le voi face cu fanii.

Anul acesta vreau ceva diferit! Am nevoie de o vacanță incognito. Simt că merit o vacanță petrecută doar cu familia mea.

Pentru că atât eu, cât și soțul meu, ne-am consacrat cariera în America, am apelat la o agenție de turism din Europa, cu gândul că ne vor ajuta să avem acea mult dorită vacanță incognito. Am apelat la agenția Christian Tour și le-am explicat pe față cu stă treaba. Mi-au recomandat să intru pe site-ul lor la secțiunea vacanțe Christian Tour, de unde să-mi selectez vacanță mult dorită, promițându-mi că voi avea parte de o vacanță de vis.

Am optat pentru Egipt. Voiam să am parte de o vacanță specială, așa că după ce am făcut rezervarea, mi-am anunțat soțul și familia și am început să pregătim bagajele. Vacanță noastră urma să înceapă în mai puțin de 48 de ore.

Pentru a nu fi bătător la ochi am ales un hotel de 3*. Asta pentru a fi sigură cu nu dau nas în nas pe culoar-urile hotelului cu vreun coleg de breaslă. Transferul de la aeroport până la hotel era doar de 15 minute cu mașina.

Încă de la convorbirea telefonică cu agentul de turism am știut că nu voi avea probleme, am avut încredere și am decis că voi oferii familiei mele, o vacanță doar cu și pentru ei.

Ajunși în cartierul Al-Dahar din centrul orașului Hurghada, aici avea să înceapă 7 zile și 7 nopți de aventură.

Am ales să nu umblu fără eșarfă din două considerente: unul era faptul că ne aflam într-o țară de religie musulmană și merg pe considerentul ”în Roma, te porți ca romanii”, arătându-le astfel respectul meu, iar cel de-al doilea considerent era dorința de a nu fi recunoscută. 😀

Pentru că am ales pachetul ce include transport, cazare și masă, fiind un hotel de 3* am avut pe lângă mese tip bufet, 3 restaurante specializate, printre care unul belgian, Chez Pascal, și unul italian, Dolce Vita. Deasemenea am putut opta pentru barul Peanuts, unde s-au servit băuturi și mâncare într-o ambianță plină de viață, cu muzică live.

Am făcut planul de acțiune încă de când eram în Los Angeles și am decis că vreau să cunosc mai mult din istoria Egiptului. Când spui Egipt vezi în fața ochilor piramide, faraoni și zei, dar cu siguranță e mai mult decât atât, așa că vreau să cunosc la fața locului cum stă treaba.

Un lucru pe care țin neapărat să-l fac, va fi o plimbare în spatele unei cămile. Cu siguranță nimeni nu mă va recunoaște în spatele unui hijab sau chiar burka, doar vreau să mă protejez de nisip 🙂

În Marea Roșie, mi-am propus să avem o sesiune de scuba diving, cu siguranță nu voi fi recunoscută. Voi ce credeți?

Cum am spus de multe ori pe posturile de televiziune ”Unul din lucrurile care m-au ținut departe de necazuri a fost realizarea a ceva creativ – creativitatea nu poate fi judecată.”

Așa voi face și în această vacanță. Voi lăsa imaginația și creativitatea să mă conducă, cu siguranță va ieși ceva inedit. Voi gusta din mâncarea locală și mă voi bucura de tot ceea ce mi va aduce aceste 7 zile în Egipt.

Acestea sunt doar câteva lucruri pe care mi-am propus să le fac în Egipt, în vacanța mea incognito. Promit să vin cu review-uri despre tot ce a însemnat aventura în Egipt.


Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2018 - Proba 14. În vacanță incognito cu Christian Tour

Fotografiile ce însoțesc acest articol au fost puse la dispoziție de Sponsorul probei Christian Tour
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *