Spring Superblog 2018

O casă de vis, un singur partener pentru necesarul meu de materiale!

Posted on in Spring Superblog 2018 · Videm-ieftin.ro

Românii se află pe primul loc în Europa ca fiind proprietari de spații locative. Nu contează dacă trebuie să facă un împrumut la bancă sau să-ți agonisească o viață întreagă leu cu leu, dar conform Eurostar 95,6% dintre români dețin propria lor locuință.

După multe sacrificii am reușit și noi să ne agonisim bănuții pentru a ne construi casa visurilor noastre. În sfârșit vom avea loc special amenajat pentru grătar și vecinii de la bloc, nu vor mai înghiții în sec la fiecare grătar ce sfârâie pe balcon.

Proiectul, era făcut, știam cum avea să arate la final casa noastră, dar acum aveam nevoie de cele mai bune materiale, la un preț cât se poate de mic, dar chiar și așa nu voiam să facem rabat la calitate. Parcă îmi consumasem deja toată energia în aventura noastră în cumpărarea terenului, realizarea proiectului și a tuturor actelor necesare pentru realizarea construcției, iar gândul că trebuie să o luăm la maraton prin toate magazinele cu materiale de construcții mă speria.

Am început să caut pe net oferte de prețuri la diverse magazine mari care aveau mai toate materialele de care eu aveam nevoie, pentru a economisi astfel timp în momentul în care mergeam să le achiziționez. Întâmplător am găsit un site, Vindem-ieftin.ro, ce îmi garanta prețuri de producător fără a mai a mai plăti astfel o grămadă de bani pentru transport, distribuitor și sau adaos de magazin.

Pentru că era pentru prima dată când interacționam cu acest site, primul lucru pe care l-am cercetat a fost secțiunea de recenzii și feedback-urile primite din partea clienților. Am găsit numai lucruri pozitive, dar pentru a mă convinge că într-adevăr este așa, am trimis un mesaj pe site în care ceream câteva informații suplimentare despre comandă, condițiile de livrare și un eventual retur în cazul în care nu eram mulțumită de calitatea produselor primite. Deși era trecut de ora 21, în mai puțin de o jumătate de oră am primit un răspuns din partea unui consultat. Acest mesaj, primit în afara intervalului orar de lucru, m-a determinat să încep o colaborare cu acest magazin online.

Consilierea gratuită primită din partea reprezentanților Vindem-ieftin.ro mi-a adus numai beneficii. Pe lângă faptul că am găsit tot ceea ce a avut nevoie într-un singur loc, economisind astfel timp și bani, nu am mai fost nevoiți să umblăm pin magazine, astfel toate produsele comandate ne-au fost livrate direct de la producător, fiind ambalate corespunzător și ajungând în curtea noastră în cele mai bune condiții.

Prima livrare s-a făcut în mai puțin de 3 zile, în condițiile în care am plasat comanda sâmbăta, iar luni comanda era deja onorată. În acestă primă livrare au fost incluse în principal materiale pentru structură și fundație, de la cărămizi, până la oțel beton, corniere și țevi, dar și cele pentru acoperiș și izolații.

Când deja ne-am văzut casa ridicată, a urmat o nouă comandă ce a constat în tâmplărie PVC. Geamurile și ușile aveau să mai pună un pic de culoare în peisaj. Și deja începea să prindă și mai mult contur visul nostru pe cale să devină realitate.

Următorul pas a fost achiziționarea materialelor pentru instalații electrice, instalații termice și cele pentru instalații sanitare. Comanda a ajuns la noi, la fel de repede precum eram obișnuiți. Fiecare sfat pe care l-am primit din partea consultaților ne-a fost de un real folos. Am legat prietenii cu acești oameni care au dat ce au ei mai bun pentru a ne oferi cele mai bune servicii la un preț bun.

O ultimă comandă la cei de la Vindem-ieftin.ro a constat în materiale pentru amenajări interioare și amenajări exterioare. Nu ne-au lipsit din comandă nici tencuiala decorativă, care ne-a confirmat că lucrarea noastră e în stadiul final.

La final, am tras linie, iar concluzia a fost că am salvat nu doar timp ci și o grămadă de bani, dar în același timp ne-am făcut niște prieteni care au fost pas cu pas alături de noi în împlinirea visului nostru, de a avea casa mult visată.

Pentru toți cei care se află la început de drum în ale construcțiilor, cred că sfaturile primite din partea consultanților, recenziile clienților și serviciile oferite de către cei de la Vindem-ieftin.ro, inclusiv livrarea extrem de serioasă a materialelor e un tot unitar ce face ca realizarea unei locuințe să pară mai simplă.

Nu regret ziua în care am dat peste acest site și sper că fiecare dintre cei ce se află în căutarea diverselor materiale pentru construcții să apeleze la această echipă.


Fotografiile ce însoțesc acest articol aparțin site-ului Vindem-ieftin.ro. 

Acest articol are un scenariu fictiv și a fost scris pentru Spring SuperBlog 2018 -Proba 5. Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro – un concept unic pe piața materialelor de construcții
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *