Modele feminine din viața mea!
cadou

Modele feminine din viața mea!

Posted on in cadou · florărie online · flori la domiciliu · Interflora Romania · Spring Superblog 2018

De ziua ta, mămico,
În dar ți-am adus inima
Și crede-mă, mămico,
Un dar mai frumos nu se putea.

Aceste versuri mi-au marcat în sensul bun copilăria. Le cântam cu atâta patos și drag, încât atât eu cât și mama mea lăcrimam la la fiecare interpretare; eu de la emoția serbării zilei de 8 Martie, ea, probabil, datorită dragostei ce mi-o purta.

Cu câteva zile în urmă sărbătoream 8 Martie, Ziua Femeii, iar azi vreau să scriu despre importanța femeilor din viața mea.

Până să devin și eu mamă, consideram că ziua de 8 Martie e ziua Femeii și deci eram super-mega încântată când primeam flori și urări de La mulți ani! Aprecierea primită în acea zi era fantastică. Eram tristă când cineva îmi spunea, <<azi e ziua mamei, iar tu încă nu ești mamă>>.

În urmă cu 3 ani, a fost primul 8 Martie pe care l-am sărbătorit în calitate de mamă. Abia atunci am înțeles cuvintele ce cu câtva timp în urmă mă supărau, că e ziua mamei, nu a femeii. Sacrificiul pe care o mamă îl face, nu poate fi înțeles decât de cineva care trece oarecum prin aceeași situație, deci cred că 8 Martie e ziua Mamei. 🙂

Trăim în secolul vitezei și ne arătăm parcă tot mai rar afecțiunea față de persoanele dragi din viața noastră, fie ele femei sau bărbați.

Oare chiar avem nevoie de 8 Martie?

Mă întrebam puțin înaintea zile de 8 Martie, oare chiar avem nevoie de această zi? Oare chiar e nevoie ca cineva să ne ”forțeze” să sărbătorim această zi?!

Răspunsul meu, e categoric NU!

Eu nu am nevoie de o zi specială pentru a-i arăta mamei mele recunoștința pentru toate sacrificiile făcute în favoarea mea și a fraților mei. Nu puține au fost momentele în care s-a lăsat pe locul secund pentru a ne pune pe noi pe primul loc, nu de puține ori a adormit probabil cu gândul la noi și cu dorința în suflet de a ne oferi tot ce e mai bun, nu de puține ori a făcut compromisuri pentru noi, și oare ea merită să fie sărbătorită doar de 8 Martie?

NU cred?!

Mama, merită să fie sărbătorită în fiecare zi! Departe fiind, ne despart mai bine de 2000 km, îmi arăt recunoștința cât de des pot prin flori și diverse atenții. Mama e o iubitoare împătimită a florilor și am preluat asta de la ea. Mama m-a învățat că fie și o păpădie, dacă e oferită cu drag arătă respect și dragoste pentru persoana care o primește. Azi și în fiecare zi, îmi e alături Interflora România, lider în livrarea de flori online în întreaga lume și singurul serviciu de livrare de flori cu propria rețea internațională.

Mama mea, modelul meu în fiecare zi!

Bunica mea, mama mamei mele, e cea de-a doua femeie importantă din viața mea. Asemenea majorității copiilor născuți în anii ’80-’90, mi-a trăit o mare parte din copilărie, la țară, la bunicii materni. Bunica a fost cea care pe perioada verii, substituia într-un fel sau altul rolul mamei. Și cu așchia nu sare departe de trunchi, cele două femei importante din viața mea, se asemănau întru totul.

De la bunica am învățat multe din treburile gospodărești. Îmi aduc aminte cu drag când după o zi la câmp ne adunam cu toții, de la mic la mare, în jurul mesei și nu ne așezam să mâncăm până nu mulțumeam lui Dumnezeu pentru toate. Oare de ce aș avea nevoie de 8 Martie pentru a-i fi recunoscătoare bunicii mele?! Oare doar o dată pe an trebuie să-i mulțumesc?! Nici pe departe!

Bunica mea, modelul femeii tradiționale creștine!

Secolul vitezei în care trăim are și avantajele lui. Azi, cu ajutorul Interflora România, putem aduce bucurie tuturor persoanelor importante din viața noastră. Bucuria e la un click distanță, pentru că acum găsim o adevărată florărie online. Dacă, în trecut aveam o scuză și am ales o zi pentru a sărbători femeile din viața noastră, azi nu mai avem nevoie de momente și zile special alese pentru a le sărbători. Interflora International este exact ce avem nevoie, o florărie cu livrare în întreaga lume. Ce îmi place cel mai mult la acestă florărie este faptul că îți garantează livrarea comenzii în Romania, în aceeași zi, pentru toate comenzile primite înainte de orele 17:00, de luni pana sâmbătă și înainte de orele 15:00 în zilele de duminică, în timp ce pentru străinătate este garantată livrarea în aceeași zi și în timpul orarului florăriilor afiliate, în funcție de fusul orar. Ce poate fi mai ușor de atât?!

”Nu am nevoie de ocazii speciale pentru a-ți cumpărat flori!”

Înainte de căsătorie, când eu și soțul meu eram doar prieteni, primeam de la el flori fără a fi vreo ocazie specială. Pentru că așa cum v-am spus, iubesc fiecare floare, fie ea și păpădie, mă bucuram de fiecare gest. O dată, am primit o frumoasă orhidee și l-am întrebat cu ce ocazie acest cadou. Răspunsul lui a venit rapid: ”Nu am nevoie de ocazii speciale pentru a-ți cumpăra flori!” Atunci, am realizat încă o dată că apreciarea față de persoanele dragi nu trebuie să ne-o arătam doar cu ocazia anumitor zile speciale și de fiecare dată când avem posibilitatea. Florile sunt la îndemâna oricui, fie ele flori online sau livrate la domiciliu, de fiecare dată nu vom da greș cu Interflora România care e o mare florărie cu livrare, atât în România cât și în străinătate.

Tu cum sărbătorești femeile importante din viața ta?

Fotografiile ce însoțesc acest articol aparțin paginii de Facebook Interflora România. 

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2018 - Proba 4: De ce să sărbătorim femeile în fiecare zi, nu doar de 8 Martie?
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *