Primăvara începe cu Spring Superblog 2018!
adrenalina

Primăvara începe cu Spring Superblog 2018!

Posted on in adrenalina · probe · Spring Superblog 2018

Parcă numai ieri s-a încheiat Superblog 2017 și deja ediția de primăvară stă să înceapă. Adrenalina, suspansul, deadline-urile vor fi iarăși la ele acasă. Probe, peste probe, criterii și bareme, note și contestații, acestea sunt câteva din ideile Superblog.

Pentru cei care nu știți, Superblog 2017 a fost prima din cele 15 ediții Superblog la care am participat și pe care au reușit să o duc până la final. Adică am reușit să scriu la toate cele 27 de probe, fără să depășesc termenul limită și să fiu astfel penalizată. Singurul obiectiv pus în ediția precedentă a fost să mă număr printre finaliști, dar nu doar că m-am numărat printre finaliști, ci am ocupat și locul 50 din peste 100 de participanți.

La acestă ediție nu doar că vreau să ating aceleași obiective, dar vreau și să le depășesc. De ce să nu mă gândesc și la premii?! Vreau să fiu optimistă!

În 1 Martie, o dată cu venirea primăverii, Spring Superblog 2018 lansează prima probă. Deja sângele începe să clocotească în vene și aștept cu nerăbdare acel moment. Aștept să am teme prestabilite și termene limită. Parcă mi-e dor de anii de școală, iar Superblog îmi dă impresia că m-am întors în timp. Pentru fiecare lucrare înscrisă în concurs, voi primii o notă, pe care o pot sau nu contesta.

Așa cum v-am îndemnat și ediția trecută, nu lăsați critica acasă. Orice critică poate fi constructivă, așa că vă rog să o folosiți.

Prin acest articol îmi anunț participarea la Spring Superblog 2018, deci să înceapă adrenalina.

1 Martie, te aștept!

Please follow and like us:

2 Replies to “Primăvara începe cu Spring Superblog 2018!”

    • Multumesc frumos! Sa sti ca am simtit-o din plin la prima participare, cea din toamna! Mi-a placut mult sa scriu la termen si cu teme propuse. Mai sunt cateva zile! Sa avem bafta! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *