Iubim românește, sărbătorim românește, de Dragobete!
A&A Events

Iubim românește, sărbătorim românește, de Dragobete!

Posted on in A&A Events · Ce iubesc! · Dragobete

Când încă eram acasă, în România, eram puțin împotriva evenimentelor de genul celui la care am participat aseară. Asta probabil pentru că eram obișnuită ca atunci când vroiam să sărbătorim ceva, nu făceam altceva decât să punem de-o cabană și să ne întâlnim cu mai toți prietenii acolo. Să fim doar noi de noi și să nu ne pese de nimic. Fie Revelion sau zi de naștere, fie doar un dor de chef, cabana câștiga în detrimentul unei petreceri organizate.

Ieri, în schimb, am ales împreună cu soțul meu să participăm la un eveniment organizat de A&A Events, o echipă de organizat evenimente aici în Londra. Eram oarecum puși pentru prima dată în fața unui eveniment organizat, însă era puțin straniu și faptul că participam doar noi doi și Andres, copilașul nostru. De această dată nu aveam gașca cu noi și să ne facem atmosferă așa cum eram obișnuiți, dar cum biletele erau deja cumpărate, nu mai puteam da înapoi.

Aici la Londra era agitație de Valentine’s Day, cum de altfel a început de câțiva ani și în România, în detrimentul Dragobetelor, care e de fapt ziua iubirii la români, noi însă nu am sărbătorit-o. Am hotărât să ne luam bilete la acest eveniment și să sărbătorim așa cum se cuvine, românește.

La evenimentul de aseară, organizat după cum v-am spus de A&A Events, au participat AVA însoțită de band-ul ei și Bursucu cu două frumoase dansatoare! Pe lângă acești invitați care se știau din momentul în care biletele au fost puse în vânzare, am avut parte și de o surpriză. Surpriza a fost mai mare pentru domni, căci în sală au intrat două minunate dansatoare, ce probabil le-a mărit pofta de viață domnilor.

Andreea Avarvari (AVA) a împlinit aseară 26 de ani și și-a sărbătorit ziua alături de noi, drept răsplată, la finalul prestației sale a primit din partea organizatorilor un tort, iar din partea noastră a participanților, tradiționalul ”La mulți ani!”. Ava este fostă participantă la Vocea României, iar în ultimii 3 ani backing vocal în trupa lui Smiley și profesoară de canto la “Atelierul de Muzică Loredana Groza”.

Încă din prezentarea pe pagina evenimentului, am aflat că AVA are o experiență de scenă bogată, iar printre artiștii cu care a colaborat pe scenă în calitate de backing vocal se numără și: Loredana Groza, Andra, Antonia, Smiley, Alex Velea, Delia dar și alții!

Între cele două intrări ale Avei pe scenă, au apărut acele două dansatoare, despre care v-am spus mai sus să au fost surpriza serii. Am reușit chiar și să ne facem poză cu ele, de amintire 🙂

Bursucu s-a lăsat cam așteptat și și-a început show-ul la 22:40, în condițiile în care evenimentul a început la 18:00 și a ținut până puțin după miezul nopții.

A apărut după cum v-am spus, înainte de ora 23:00, însoțit fiind de 2 dansatoare superbe, care au reușit încă din primele minute să transforme seara ce părea a fi puțin monotonă într-una explozivă! Înainte de apariția lui Bursucu, vorbeam cu soțul meu și comparam evenimentul cu o nuntă monotonă, dar după apariția lui deja totul s-a schimbat, în sensul bun. Porbabil şi vinul oferit din partea organizatorilor a avut efect, dar şi Bursucu şi-a făcut treaba şi a distrat lumea prezentă la eveniment.

Așa cum s-a prezentat și pe pagina evenimentului, sloganul lui Bursucu și a dansatoarelor lui a fost: ”Toată lumea cântă, râde și dansează!” și au reușit. Am plecat puțin după ora 23:00 pentru că eram cu Andres și prezența lui cu noi, ne-a condiționat să ne întoarcem acasă mai repede decât estimam, dar nu am regretat participarea la acest eveniment. 

Sperăm că vom mai participa și cu alte ocazii! 

Pentru cei care sunteți la Londra și vreți să participați la astfel de evenimente, urmăriți pagina de Facebook a celor de la A&A Events!

Mulțumim A&A Events!

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *