Vrei o ținută perfectă? Accessories by Ioana Fodor are răspunsul!
accesorii

Vrei o ținută perfectă? Accessories by Ioana Fodor are răspunsul!

Posted on in accesorii · cadouri · calitate · cravate · handmade · papioane · Pasiune

Încă nu v-ați găsit cadou perfect pentru a-l oferi la începutul primăverii? Astăzi vă vin în ajutor cu o nouă idee de cadou. Acesta este potrivit nu doar pentru luna Martie, ci pentru fiecare zi din an în care vrei să-ți accesorizezi ținuta cu ceva special, handmade. De această dată, Ioana Fodor e cea care ne va primi în ”casa” ei și ne va dezvălui câte puțin din pasiunea ei pentru handmade. Așadar:

  • Cine e Ioana Fodor, spune-ne ceva interesant despre tine?

”Mai întâi de toate sunt mămica a unei fetițe de 11 ani și a unui băiețel de 7 ani, am 36 de ani, iar de profesie sunt designer vestimentar. Interesant despre mine pot să spun că realizez accesoriile astfel încât să reflecte personalitatea fiecărei persoane care le poartă, după principiul <<un stil unic, un accesoriu care te definește, totul stă în detalii>>.”

  • Când a început pasiunea ta pentru handmade?

”De când eram mică îmi plăcea să realizez tot felul de accesorii handmade, mama lucrând în domeniul, am avut ocazia să îndrăgesc domeniul modei; pasiunea pentru handmade a fost și va fi întotdeauna o parte din mine.”

  • Cum a luat ființă proiectul tău <<Accessories by Ioana Fodor>>?

”<<Accessories by Ioana Fodor>> a prins viață în luna martie 2017 din dorința de a-mi petrece mai mult timp alături de copii și, în același timp, de a face ceea ce-mi place foarte mult: accesorii pentru întreaga familie. În prezent lucrez de acasă, locul în care mă simt cel mai bine.”

  • Îți mai amintești care a fost prima ta lucrare din acest proiect?

”Nu îmi amintesc exact care a fost prima mea lucrare, dar pot spune că toate accesoriile le realizez cu drag și multă atenție la detalii. Am creat o gamă diversificată de accesorii pentru întreaga familie: papioane, cravate, batiste, broșe, agrafe de păr, cercei. Toate sunt perfecte, dacă iți dorești să dai o notă de eleganță și rafinament oricărei ținute.”

  • Care e evoluția proiectului tău?

”Sunt foarte mulțumită cum am reușit să cresc și să înfloresc acest minunat proiect. Consider că este foarte important să ofer calitate 100% și să aduc mereu ceva în plus businessului, prin care să mă diferențiez. La momentul de față mă promovez doar online.”

  • Pentru că ai ales să lucrezi de acasă, cum îți împarți timpul între familie și pasiune/job?

”Chiar dacă nu este ușor să lucrez de acasă sunt foarte împlinită. În felul acesta pot să duc copii la diferite activități extrașcolare și mă pot ocupa mai mult de ei. Încerc să lucrez când sunt copii la școală, dar mai sunt și excepții când trebuie să lucrez și cu copiii în preajmă, sau chiar noaptea.

<<Nu este ușor, dar totul este posibil, atât timp cât îți dorești să fie posibil!>> acesta e motto-ul ce mă ghidează.”

  • Cine te susține în acest proiect?

”Cu ajutorul și sprijinul soțului meu și a copiilor noștri încercăm să creștem împreună acest frumos proiect. Ei sunt cei care mă sprijină, mă încurajează, mă fac să văd partea bună a lucrurilor și să depășesc orice provocare sau perioadă mai dificilă. Eu consider orice provocare,un pas în față pentru a crește afacerea și a aduce un plus de valoare.”

  • Unde îți vezi proiectul peste 5 ani?

”Mi-ar plăcea ca peste 5 ani să am propriul magazin cu accesorii, un site pentru afacerea mea și să mă extind și în afara țării.

Sunt convinsă că multă muncă, dezvoltare personală, încredere și multă perseverență îmi vor aduce reușita și astfel voi putea să aduc zâmbetul și mulțumirea pe fața a cât mai multor oameni.”

  • Ce ofertă ai pentru luna Martie?

”Pentru că luna Martie este luna cadourilor pentru femei, vă propun papioane și broșe, care pot fi purtate la orice ținută de zi, office sau casual.

Alege un accesoriu care te completează și îți pune în valoare eleganța și rafinamentul exclusivist.”

  • Unde te pot găsi cei interesați?

”Vă invit cu drag pe pagina mea de Facebook <<Accessories by Ioana Fodor>> să descoperiți o mulțime de accesorii special create pentru a da o notă de eleganță și rafinament oricărei ținute sau pe e-mail: accessoriesbyioana@gmail.com.

Toți clienții care comandă în urma vizualizării acestui articol, beneficiază de o reducere de 10% la orice produs <<Accessories By Ioana Fodor>>, folosind codul #stele și dorințe.”

Mulțumesc Ioana pentru oferta făcută cititorilor noștri și pentru reducerea oferită, și deasemenea mulțumesc că ți-ai rupt din timpul tău pentru a-mi dezvălui puțin din pasiunea ta pentru handmade. Se pare că toate pasiunile noastre pornesc din familie, și dacă ieri vă spunea în articolul Gânduri de mamă că trebuie să fim modele pentru copiii noștri, azi am aflat că mama Ioanei a avut un rol important în pasiunea ei, că datorită mamei sale și aceea ce i-a transmis de mică, ea lucrează azi de acasă și e permanent alături de familie.

Spor în tot ce faci și fie ca proiectul tău să prospere tot mai mult!

Marți e ziua în care voi posta pe blog o nouă idee de cadou! De acestă dată vom intra în Atelierul Doamnei P.

Pe curând!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *