cadouri

So baby – Carusele și decorațiuni pentru camera copilului

Posted on in cadouri · copii · decorațiuni · handmade · Pasiune

Luna februarie să se sfârșească și o dată cu ea se vor încheia și articolele mele cu idei de cadouri pentru luna Martie. Mai exact în 1 Martie va fi ultimul articol sub formă de interviu, iar pe 3 martie va apărea un articol cu mai multe idei de cadouri la un loc. Cred cu tărie că v-au fost de ajutor aceste articole și dacă nu ați comandat cadouri pentru luna Martie, o veți face cu încredere atunci când veți avea nevoie de un cadou inedit.

Azi, ne vom întoarce din nou în lumea fetrului ,dar de acestă dată cu altfel de produse lucrate manual din fetru. Ina Apăvăloaei e cea care ne va fi astăzi gazdă și ne va povesti câte puțin despre proiectul ei!

  • Ina prezintă-ne, te rog, omul din spatele „So Baby”!

”Bună! Omul din spatele So Baby sunt eu, mămica Oliviei, care peste o lună împlinește 4 anișori și a lui Filip, care o să vină pe lume în mai puțin de 2 săptămâni, la începutul lunii Martie.”

  • Așa cum am spus mai sus, „So Baby” este proiectul tău, care e ideea acestui proiect?

”Ideea proiectului este de a aduce zâmbete pe buzele copilașilor și bucurie în inimile părinților, prin decorațiunile special create pentru camera bebelușului și prin caruselele pentru pătuț.”

  • Cum a luat ființă și cum a evoluat el?

”Ideea proiectului a apărut acum aproximativ 2 ani, când căutam o decorațiune cu numele Oliviei pentru camera ei. După îndelungi căutări, nu am găsit ceea ce îmi imaginam și am decis să o creez eu singură.

După acest experiment, reușit zic eu, am început să creez decorațiuni și carusele pentru pătuț și pentru prietene sau cunoștințe, ajungând apoi să primesc comenzi din toată țara.”

  • Ce crezi că aduci în plus față de celelalte persoane care lucrează cu fetru?

”Cred că toate fetele care lucrează cu fetru au ceva special, însă fiecare se pliază prin creațiile ei pe o anumită nișă de cumpărători.

Eu cred că până în momentul de față am reușit să transpun foarte bine imaginația și dorințele cumpărătorilor în creațiile realizate.”

  • Cum îți împarți timpul între job, familie și pasiune?

”De 2 luni am intrat în concediu pre-natal, ceea ce mi-a oferit mai mult timp pentru a mă ocupa de pasiunea mea, mai ales că a fost perioada sărbătorilor de iarnă și am avut multe comenzi. Însă întotdeauna pe primul loc în inima și-n viața mea a fost familia, pe care am ales să nu o neglijez în detrimentul pasiunii.”

  • Cine te susține în acest proiect?

”Susținerea îmi vine în primul rând de la soțul meu, Sergiu, pe care îl iubesc “înapoi și pân`la lună” (vorba Oliviei), apoi, Olivia și întreaga familie!”

  • Unde îți vezi proiectul peste 5 ani?

”Nu știu ce aduce viitorul, dar sunt foarte curioasă să aflu!

Îmi doresc să devin din ce în ce mai cunoscută și creațiile mele să fie apreciate de cât mai multă lume, iar prin ceea ce fac să aduc bucurie în familiile din întreaga Românie, și de ce nu, poate și de peste hotare!”

  • Ce ofertă ai pentru luna Martie?

”Pentru luna Martie am pregătit mărțișoare din fetru brodate manual cu multă dragoste și migală, cu sistem de prindere tip broșă.”

  • Unde te pot găsi cei interesați?

”Cei care vor să vadă creațiile mele sunt așteptați pe pagina de Facebook So Baby.”

Mulțumesc mult Ina că ți-ai rupt din timp ca să ne povestești despre proiectul tău. Să ai o sarcină ușoară în continuare și o naștere ușoară! Cu siguranță fiul tău, va avea cel mai frumos carusel, făcut cu multă dragoste de către mama lui. Spor în tot ce fac!

Sâmbătă voi reveni cu o nouă idee de cadou. Și deși luna Martie e destinată Femeii, Ioana Fodor are cadouri pentru întreaga familie așa că urmăriți pagina de Facebook Stele și dorințe, pentru a afla despre ce e vorba!

Pe curând!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *