bijuterii

Bijuterii brodate manual de către Magda Cosoveanu!

Posted on in bijuterii · cadouri · handmade · Pasiune

Iată-ne din nou într-o zi de marți, când așa cum deja v-am obișnuit vă sar în ajutor cu o nouă idee de cadou pentru luna Martie. De acestă dată e o idee mai specială. Dacă până acum ați primit oferte de mărțișoare sub diverse forme și din diferite materiale, de această dată, oferta e sub formă de bijuterii brodate. Azi, cea care ne vorbește puțin din pasiunea ei este Magda. Haideți să aflăm mai multe despre ea; așadar:

  • Cine e Magda Cosoveanu?

”Înainte de toate, un om practic; se pare că dacă ești și tehnic cu atât mai mult te ajută în domeniul handmade-ului. Spun asta pentru că în școala generală când toate fetele mergeau la lucru manual, eu am fost singura fată care a vrut la cercul radio, cu băieții. Și uite așa în loc să cos și să croiesc, m-am apucat de lipit diode și condensatori pe plăci.”

  • Când a început pasiunea ta pentru bijuterii brodate manual?

”A început din întâmplare… Mai exact, într-o zi, când am coborât din tramvai agățându-mi colierul de la gât de bara ușii tramvaiului. Am recuperat câte mărgele am putut și am ajuns acasă hotărâtă să găsesc pe net mărgelele lipsă și să-mi refac colierul. Singura problemă a fost că pe net erau multe mărgele care mi-au plăcut și am mai luat și altele pentru că m-am gândit că …..o să văd ce fac cu ele.”

  • Cum a evoluat această pasiune?

”Natural. Întâi de toate, mi-am reparat colierul cel rupt, i-am făcut și o brățară asortată, am mai făcut câteva; și ce crezi??? Am luat microbul! Aș fi cumpărat numai mărgele și nimic altceva.

Au văzut câteva amice ce am făcut, le-au plăcut, am făcut și pentru ele câte ceva și au început să mă recomande la cunoscuți. Acest lucru a fost greu de înghițit pentru mine deoarece mi se părea ca sunt un fel de impostoare. Nu era nimic deosebit în ceea ce făceam eu, în afara faptului că înșirasem câteva mărgele pe fir de nailon, ce era așa nemaipomenit?!

Drept pentru care am încercat să fac lucruri mai complicate. Am început să caut pe net diverse tutoriale în engleză și în rusă (vai de mine cu google translate) și ușor, ușor am ajuns acolo unde trebuia, la broderie cu mărgele pe piele, atât pentru bijuterii, cât și pentru poșete, brâuri, agrafe, cordeluțe.”

 

  • Cum a luat ființă „La Maison M”?

”Fiind direct interesată de concurență și de noutățile din domeniu, mi-am făcut cont pe platformele de handmade românesc și așa am cunoscut-o pe Mari, cea care face acum hăinuțele de la noi din magazin. Am hotărât să ne unim puterile, și astfel <<La Maison M>> va avea numai de câștigat, oferind astfel o ținută completă: haine, bijuterii și poșete oricărei doamne care ar vrea să iasă din tiparele clasice.”

  • Cine te susține în acest proiect?

”Am lucrat 10 ani în paralel, ca angajat și creatoare de bijuterii, iar anul trecut am decis să mă implic mai mult în partea de creație și să renunț la job.

Fără suportul familiei nu aș fi putut să iau această decizie, mai ales că micul nostru boutique nu este foarte cunoscut și mai avem drum lung până la succesul pe care ni-l dorim.”

  • Unde îți vezi proiectul peste 5 ani?

”Nu-mi pune întrebări de interviu de angajare, te rog. E greu de spus! Sunt atât de multe de făcut!

Pe viitor, ne dorim să începem o colaborare cu cineva specializat pe promovare, care să ne ajute să ne facem cunoscute.

Deasemenea vrem să încercăm să facem lucruri noi și cât mai originale și poate, chiar să deschidem un mic boutique cochet.”

  • Ce ofertă ai pentru luna Martie?

”Anul acesta am avut timp să lucrez mărțișoare / broșe cât mai diverse și mai atrăgătoare, în teme de primăvară, sau abstracte, cu gândul la vremurile de demult. Toate acestea sunt broderii cu diverse mărgele, de cele mai multe ori japoneze pentru că sunt cele mai calitative, dar și mărgele cehești, datorită formelor multiple pe care le au și care mă ajută în păstrarea unicității fiecărui produs în parte.

Pentru cele care au avut răbdare să parcurgă aceste rânduri, ofer și un discount de 20% la produsele din stoc, folosind codul de reducere FlorinaCordos”

  • Unde te pot găsi cei interesați?

”Ne puteți găsi pe pagina de Facebook La Maison M, pe adresa de email lamaisonm@yahoo.com, sau la numerele de telefon: Magda 0745.765.885 și Mari 0765.113.452”

 

Din discuția avută cu Magda am realizat că e genul de om, care din câteva mărgele colorate îți poate realiza o adevărată podoabă. Cele câteva fotografii pe care le-ați văzut, cu siguranță vă confirmă asta. Așa că nu mai stați pe gânduri și profitați de reducerea oferită de Magda. Fie că vă doriți un cadou pentru luna Martie, sau pur și simplu vreți să aveți una din minunățiile lucrate de Magda, nu ezitați să o contactați.

Mulțumesc Magda pentru faptul că mi-ai dat ocazia să-ți cunosc povestea în câteva rânduri. Felicitări pentru că ți-ai pus pasiunea pe primul loc și încerci să te perfecționezi pe zi ce trece tot mai mult.

Joi, vă voi încânta cu o nouă idee de cadou pentru luna Martie. Ina Raluca Apavaloaei ne va arăta oferta ei pentru luna Martie. Mai e puțin până la începutul lunii Martie, dar eu încă mai am idei pentru voi. Nu uitați să urmăriți pagina de Facebook, Stele și dorințe ca să fiți la curent cu noutățile de pe blog.

Pe curând!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *