Winter Wonderland - Tărâmul magic de la Londra din perioada sărbătorilor de iarnă!
Călătorii

Winter Wonderland – Tărâmul magic de la Londra din perioada sărbătorilor de iarnă!

Posted on in Călătorii · Londra · Vacanță

Aveam în draft acest articol de la începutul lunii decembrie, imediat după vizita noastră la Winter Wonderland, dar doar astăzi mi-am făcut timp să-l finalizez și să-l public.

De când mă știu asociez iarna cu zăpadă și sanie. Când mă gândesc la iernile copilăriei mele, mă văd ba stând lângă soba bunicilor să-mi încălzesc picioarele înghețate după o zi la săniuș, ba mă revăd pe pârtia plină de zăpadă.

Iarna lui 2017/2018 a fost primul an în care am petrecut iarna departe de casă și nu prea am văzut zăpadă în această iarnă. De fapt mai sunt câteva zile până împlinim un an de zile departe de casă. Însă, deși departe de casă fiind, încercăm să facem lucrurile să devină cât mai apropiate de ceea ce făceam în România.

Dacă în decembrie 2016 vizitam Târgul de Crăciun de la Sibiu, în decembrie 2017 am vizitat Târgu de Crăciun din Londra, mai exact Winter Wonderland din Hyde Park. Timp de 6 săptămâni, Hyde Park se transformă într-un tărâm magic al festivităților de iarnă, așa că ne-am propus să-l vizităm și noi.

Încă de cum pășești pe poarta de la intrare, atmosfera e ferică și ai senzația că ai intrat într-un tărâm magic.

Pășind în interiorul parcului, găsești de-o parte și de alta nenumărate tarabe cu fel și fel de ornamente, accesorii și cadouri specifice perioadei Crăciunului. În inima parcului e amenajat un imens loc de distracție, nenumărate carusele ce își așteaptă viitorii pasageri. Pentru câteva ceasuri ce le petreci în acest parc te afli într-un basm.

Am fost atrași deasemenea de diversitatea mâncărurilor ce le-am găsit acolo, așa că ne-am înfruptat cu niște Churros mexicanos, că nici nu cred că se putea altfel, iar când am ajuns la Bavarian Village am mâncat cârnați și ne-am potolit setea cu un pahar de vin fiert.

Ne-am bucurat deasemenea să ne plimbăm pe una dintre aleile centrale, ce era foarte frumos împodobită și îți dădea un sentiment aparte.

Pentru că noi îl aveam pe Andres cu noi, ne-a fost imposibil să ne bucurăm de patinoarul amenajat în interiorul parcului. Am tânjit amândoi, atât eu cât și soțul meu, la o tură pe gheață, dar cum nu ne puteam bucura împreună de acest moment, pentru că cineva trebuia să rămână cu Andres, ne-am mulțumit doar privind de pe margine. Poate la anul vom urca tustrei pe patine și ne vom bucura de frumusețea gheții.

Vizita noastră în Winter Wonderland a fost o imensă bucurie pentru Andres. Nu puteam pleca din parc fără să-l lăsăm să se bucure în carusele pentru copii, așa că timp de câteva minute a fost șofer de autobus, de tir și chiar șoferul lui Mater din Cars.

Am plecat din parc cu bucuria unei seri minunate petrecute cu familia și cu mărturia acestei vizite imprimată în fotografii.

Pentru ce care o să fiți la la Londra în perioada noiembrie 2018 – ianuarie 2019, merită să aveți în vizor și vizitarea acestui <<Tărâm minunat de iarnă>>. Cu siguranță vă va încânta.

Adresa este: Hyde Park, London, W2 2UH sau se poate ajunge acolo cu ajutorul metroului stația: Hyde Park Corner sau stația: Marble Arch.
Pe curând!

 

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *