activitati

Un început de an printre cărțile Usborne! Cărți din Tei vine cu o idee de cadou!

Posted on in activitati · cadouri · calitate · cărți · Usbourne

În ultimul articol ne-am bucurat de mireasma florilor de lavandă, iar cei care încă nu aveți un săculeț de lavandă în casele voastre, poate dați o fugă pe pagina Cristinei și vă comandați un buchețel sau un săculeț de lavandă, e terapeutic. Azi, continui cu articolele ce sper să vă facă mai ușoară muncă în a alege cadoul perfect pentru luna Martie. De această dată intrăm în lumea cărților Usborne. Deși eram tentată să cred că e o editură destinată copiilor, am aflat de la Elena că nu e deloc așa. Oferta de carte e pentru toată lumea, de la mic la mare, cunoscător sau nu de limba engleză, pasionat sau nu de citit. Da, da ați citit bine. Editura Usborne, are nu doar cărți pentru citit, ci și cărți cu diverse activități, cărți de pictură, sau colorat. Dar cel mai bine o las pe Elena să vă prezinte oferta editurii Usborne pentru luna Martie și nu numai.

Cine e Elena Ion-Cauris?

”Sunt fiică, soție și mamă. Sunt o persoană simplă, optimistă, căreia îi plac copiii, cafeaua, oamenii serioși, marea și gențile.”

Cum a început proiectul tău <<Cărți din Tei>>?

”Proiectul meu <<Cărți din Tei>> este încă un vlăstărel, împlinind abia 10 luni. Am început această colaborare cu editura Usborne din dorința de a primi cărți gratis pentru cei doi copii ai mei, care s-au dovedit a fi mari consumatori de cărți bune. Așadar, m-am înscris ca reprezentant și am început timid prin a spune și prietenilor mei despre ele. Apoi mi-am făcut curaj și am organizat un stand de carte la grădinița fiului meu. Așa mi-am împlinit și un vis, acela de a participa la târguri. Îmi place să fiu prezentă atât online cât și offline. De fapt, ador orice ocazie prin care pot să vorbesc despre cărțile acestea minunate.
Am discutat apoi și cu alte mămici care doreau și ele acces la cărți pentru puiuții lor și așa am început construirea unei echipe. Acum suntem peste 40 de mame într-o echipă super cochetă ce oferă sprijin tuturor celor care doresc să ni se alăture.”

Pentru cei care sunt la primul contact cu cărțile Usborne, ce crezi că ar trebui să știe despre acestea?

”Că există cărți Usborne, și există cărți! Editura Usborne este de origine britanică, cu peste 40 de ani de activitate, timp în care a reușit să obțină numeroase premii și să aibă un portofoliu plin de best-selleruri. Anul 2017 o poziționează pe primul loc în Marea Britanie.
Editura Usborne, oferă deasemenea o gamă variată de cărți, de la 0 la 18 ani, cu tematici de interes general de la geografie, istorie, la păpuși și dinozauri. Pe lângă ocazia de a învăța limba engleză într-un mod distractiv, căci nu-i așa, joaca e cel mai bun profesor, Editura Usborne oferă o paletă largă de cărți cu activități care nu necesită neapărat cunoașterea limbii străine, cum ar fi pictură cu apă, pictat cu degetul, abțibilduri cu mai toate tematicile la care te poți gândi, craft-uri, cărți cu sunete pentru bebeluși, dar și mici muzicieni.
Editura Usborne se diferențiază de celelalte edituri prin calitatea materialului folosit, a ilustrațiilor și graficii deosebite, a informației educative scrise pe înțelesul vârstei căreia se adresează.”

Care sunt pașii pentru a-ți dezvolta o afacere cu ajutorul cărților Usborne?

Primul pas, și cel mai important, este decizia de a te înscrie. De aici pornește totul.
La înscriere, vei primi o cutie care conține pachetul de pornire. Acesta costă doar 50 de lire, aproximativ 270 de lei și conține o gamă variată de cărți pentru vârste diferite, precum și materiale promoționale cu care poți începe promovarea.
În scurt timp, va sosi la ușa ta această cutie, cu care începe aventura în frumoasa lume Usborne. În funcție de scopul pe care ți l-ai propus, pașii următori pot fi diferiți și aici cel mai bine este să discuți cu mentorul tău, acea persoană cu care discuți despre înscriere, și în a cărei echipă te hotărăști să intri. Pe parcursul evoluției tale. mentorul are un rol foarte important, acela de sprijin și suport. Recomandarea mea este să-ți alegi mentorul cu grijă.”

Cine te susține în acest proiect?

”În acest proiect mă susțin copiii mei, care sunt principalul motiv pentru care am început acest drum, și soțul meu care este însărcinat cu căratul cărților.
Deasemenea am susținere din partea prietenilor mei, care au devenit clienți fideli și care vorbesc și ei altora despre ce bucurie au adus cărțile noastre. Orice client mulțumit este un susținător al proiectului pentru că fără ei, nici <<Cărți din Tei>> nu ar exista.”

Ce ofertă ai pentru luna Martie?

”Am o propunere inedită de cadou pentru luna Femeii. Editura Usborne are o serie de cărți de colorat potrivite adulților, cu motive din multe culturi ale lumii: Japonia, Mexic, Europa de Est, chiar și mandala. Aceste cărți, aduc cu sine clipe de relaxare și înlăturarea stresului, precum și ceva cunoștințe în plus despre alte popoare.
Sunt disponibile la comandă, și vin însoțite de un șnur adorabil rosu-alb, în tema lunii Mărțișorului.
Pentru micile domnișoare, propunem cărțile cu activități, cum sunt cele de pictat cu apă, abțibilduri pe diverse tematici, pictat cu degetul, etc.”

Unde te pot găsi cei interesați?

<<Cărți din Tei>> este pe pagina de Facebook Cărți din Tei si grupul cu același nume sau la numărul de telefon 0727788156. 
De asemenea, pot consulta catalogul nostru direct pe site-ul nostru personalizat  Usborne.

Cei care încă nu v-ați convins de frumusețea acestor cărți, nu ezitați să o contactați pe Elena și cu siguranță veți primi informații suplimentare. Sunt convinsă că găsiți cadoul perfect printre atâtea cărți minunate.

Sâmbătă voi reveni cu o nouă idee de cadou pentru luna Martie! Sunteți curioși să aflați despre ce e vorba? Pot să vă spun doar că este vorba despre fetru.

Nu uitați să urmăriți pagina de Facebook Stele și dorințe pentru a afla primi despre ce articole noi apar pe blog.

Pe curând!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *