Aranjamentele cu mușchi stabilizați ale Inei Noileanu!
100% natural

Aranjamentele cu mușchi stabilizați ale Inei Noileanu!

Posted on in 100% natural · handmade · Pasiune

După cum v-am obișnuit deja, azi fiind joi, lansez o nouă idee pentru cei care sunteți în căutare de ceva inedit. Azi sunt atât de entuziasmată de această idee, încât nu aș vrea să pierd prea mult vremea și trec direct a v-o prezenta pe Ina, autoarea proiectului Șoapte Urbane:

  1. Cine e Ina Noileanu?

Un om modest, cu multă pasiune pentru frumos, atentă la detalii, la ceea ce simte, o persoană blândă și caldă.

Motto-ul meu este: <<Privește dincolo de aparențe!>>”

  1. Când a început proiectul „Șoapte Urbane”?

<<Șoapte Urbane>> este un proiect care s-a conturat în timp. 1998 a fost anul de debut. Undeva, încă mai există prima pagină, făcută de mine în html, dedicată mărțișoarelor.”

  1. Cum a evoluat acest proiect?

Am trecut prin multe etape handmade: mărgele, hârtie creponată, tricotaj și iată-mă ajunsă aici, după mai bine de 20 de ani de căutări.”

  1. Proiectul tău este o noutate pentru mine și probabil pentru mulți dintre cititori, cât de răspândită este această activitate?

Aranjamentele cu mușchi stabilizat, în forma pe care o prezint azi, sunt unice. Este un concept organic 100%, absolut tot ce folosesc este natural, ecologic și non-toxic. Fiecare aranjament are o poveste și un nume: Badam Ma, Lotus Garden, In Love, Cuore, Andante.  Mi-a plăcut să învăț, să testez culori și texturi, cuvinte și imagini. Lumea plantelor este fascinantă, atunci când dorești, cu adevărat, sa înveți despre ea, despre semințe, despre conservare. Aranjamentele marca „Șoapte Urbane” sunt o alternativă ecologică, în locul banalului buchet de flori, care în 4 zile își pierde prospețimea. Privite din fiecare unghi arată altfel, mereu surprinzătoare, înseninând zilele.”

  1. Cum îți împarți timpul între muncă, casă și pasiunea ta pentru handmade?

Pentru o persoană născută în zodia Fecioarei este simplu. 8 ore la job, 2 ore în trafic, în rest sunt dedicată 100% pasiunii. Petrec cel putin 3 ore în compania tuturor minunățiilor pe care natura le revarsă către noi. Lucrez cu penseta, cu migală și ascult muzică clasică. Nu știu când trece timpul. Aloc mult timp promovării pe rețelele de socializare, online-ul mă ajută foarte mult în acest moment.”

  1. 5 ani rezistă aranjamentele tale fără apă, unde te vezi cu proiectul tău peste 5 ani?

În România, mediul de afaceri nu este foarte prietenos cu micii întreprinzători, de aceea încă nu îmi fac planuri mari. Deocamdată încerc să nu proiectez foarte mult și mă străduiesc să aplic politica pașilor mărunți. Momentan testez rețele, impactul, iau serios în calcul promovarea externă.”

  1. Cine te susține în acest proiect?

Comunitatea handmade, prietenii, clienții și feciorul meu.”

  1. Ce ai pregătit pentru luna Martie?

Am pregătit o colecție nouă „Rarisimo”, cu piese unicat prin forma lor.

  1. Unde te pot găsi cei interesați de lucrurile făcute de tine?

Va lansez invitația de a trece pragul paginii Șoapte Urbane

Wow! Încă sunt impresionată de această pasiune a Inei. Sunt o iubitoare de tot ce înseamnă plante, iar aceste aranjamente sunt wow! Felicitări pentru tot ceea ce faci, Ina și multă baftă în continuare!

Sâmbătă vă voi prezenta o nouă idee de mărțișor, un mărțișor tradițional. Ocoleanu Lăpușneanu Alina, ne va prezenta pasiunea ei.

Pe curând!

Please follow and like us:

4 Replies to “Aranjamentele cu mușchi stabilizați ale Inei Noileanu!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *