cadouri

Bucurie, nebunie, entuziasm, pasiune, și de ce nu relaxare, într-un singur om – Alexandra Vasile!

Posted on in cadouri · handmade · Pasiune

Azi, continui să vă fac cunoștință cu o altă mămică și cu oferta ei pentru luna Martie. Voi continua să fac acest lucru în zilele de Marți, Joi și Sâmbătă, până la începutul lunii Martie, mai exact pe 3 Martie va fi ultima postare și acea va fi cu oferta pentru Ziua Mamei. Astăzi, cea care își deschide sufletul în fața noastră este Alexandra Vasile, așa că o las mai bine pe ea să se prezinte:

  1. Cine e Alexandra Vasile?

De câte ori mi se pune această întrebare răspund glumind: este de 3 ori femeie: mamă, soție și actriță pe scena vieții :))

Acum revenind și la partea serioasă, dar păstrând tonul relaxat, sunt Alexandra și Vasile de aproximativ 10 ani, posesoare a două bucați teroriști: unul de 4 ani și unul de 1 an și 5 luni (care îmi mănâncă zilele și noptile), născută/crescută în București de aproximativ 35 ani, am chochetat de mică cu diverse activități manuale: brodat, croșetat, tricotat, croitorie și cam atât.

Crescută în mentalitatea de a studia și a avea o meserie care să îmi asigure stabilitatea financiară am urmat 2 ani Politehnica București, ca mai apoi să mă reorientez spre economie, pe care am reușit să o și termin la un moment dat 🙂

<<Dă șansă fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta>>, indiferent de evenimentele din viața mea, chiar dacă acestea au fost o formă a vieții de a mă călii, am continuat să fiu mereu optimistă, veselă și să mă bucur de fiecare zi pentru tot ce îmi oferă ea.”

  1. Când a început proiectul „Dido Handmade”?

Proiectul a început acum aproximativ 3 ani, pe vremea când eram acasă cu băiețelul cel mare. Ei bine da… pot spune că mă plictiseam și îmi trebuia o ocupație. De la ce a plecat această pasiune a mea?! Am primit cadou o cutiuță simpatică foc de la soțul meu, decorată cu tehnica decoupage. Curiozitatea m-a împins să caut pe internet cât mai multe informații despre această tehnică, să mă documentez și încet, încet mi-am dorit să încerc. Și pentru că treaba nu e treabă dacă nu ai ce îți trebuie în casă, am început să achiziționez un chit pentru decoupage. Ajutată de internet am creat primele mele obiecte cu această tehnică. Soțul și apropiații m-au încurajat să continui pe acest drum și încet, încet am demarat proiectul Dido Handmade.

  1. Cum a evoluat acest proiect?

<<Nu face lucrurile bine, fă-le perfect. Fii îndrăzneț, fii primul, fii corect>> Sunt perfecționistă din fire așa că m-am apucat să studiez. Cum? Făcând cursuri, întrebând, căutând tutoriale cât mai corecte pe internet. Și în vara anului 2015 am luat taurul de coarne și mi-am făcut pagina de Facebook și magazinul online și pentru o perioadă de aproximativ un an, posesoarea unui magazin stradal în Sinaia.”

  1. Cum îți împarți timpul între muncă, casă și pasiunea ta pentru handmade?

Cu greu 🙂 …. În intervalul orar 7-23 sunt mamă, gospodină, etc., după… e timpul meu în care mă relaxez făcând ceea ce îmi place, produse handmade.

Probabil te întrebi când dorm?! Ei bine dorm aproximativ 2 ore pe noapte și mai prind un pic pe la prânz cu cei mici. Consider că voi avea timp de odihnă când mosorul papiotei mele de ață se va termina 🙂

  1. Unde te vezi cu proiectul tău peste 5 ani?

Sincer, urăsc această întrebare. Nu știu unde sau ce voi face peste 5 ani, dar visez ca proiectul meu să prindă aripi și să devină un stil de viață pentru mine și familia mea.”

  1. Cine te susține în acest proiect?

Cea mai ușoară întrebare…. Familia

  1. Ce ai pregătit pentru luna Martie?

Martie fiind prima lună de primăvară și luna dedicată în totalitate femeii/mamei, m-am organizat și am conceput diverse modele de agende, cutiuțe de bijuterii, iar de luna aceasta am realizat și câteva modele de bijuterii, precum și bineînțeles nelipsitele mărțișoare.”

  1. Unde te pot găsi cei interesați de lucrurile făcute de tine?

Cu o simplă căutare pe Google după Dido Handmade aceștia vor găsi atât pagina de Facebook cât și site-ul www.didohandmade.ro

Îi mulțumesc mult, Alexandrei. Din discuția cu ea, am realizat că e o fire plină de entuziasm și cred că acesta e unul din secretele reușitei într-ale handmade-ului. Fără entuziasm nu poți să transpui frumosul în lucrurile ce ies din mâna ta.

Spor în tot ceea ce întreprinzi și cât mai multe reușite, Alexandra!

Joi, ne vom delecta cu povestea Inei Noileanu!

Pe curând!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *