cadouri

”Didi Craft” – proiectul Andrei Tudor și oferta ei pentru luna Martie!

Posted on in cadouri · handmade · Pasiune

Așa cum v-am promis în ultimul articol, am revenit azi cu o noua idee de mărțișoare și cadouri pentru luna Martie. Astăzi, Andra Tudor este cea care ne mărturisește câte ceva din pasiunea ei pentru handmade. Pentru că nu vreau să o lungesc cu vorba, vreau să faceți și voi cunoștință cu ea și cu pasiunea ei, așa că:

  1. Cine este Andra Tudor?

”Andra Tudor este mama Dianei, fetița mea perfectă, inspirația mea de zi cu zi și fost economist plictisit de contabilitate și de cifre”.

  1. Când a început proiectul<<Didi Craft>>?

”Proiectul <<Didi Craft>> a început în anul 2015, mai exact în luna iunie, acasă, pe canapea.”

  1. Cum a evoluat acest proiect?

”Evoluția proiectului meu a fost rapidă. Am început să lucrez de acasă în concediul de creștere a copilului. Încă de la început am crezut că este o pasiune trecătoare, dar, pe măsură ce lucram, îmi doream tot mai mult să evoluez, să fiu cea mai bună în domeniul meu. Aproape un an de zile am lucrat acasă, apoi mi-am amenajat un mic atelier. Cu timpul, am început să percep toată munca mea ca pe un job full-time. Concediul s-a terminat, iar eu mi-am dat demisia, neștiind ce va urma. Am reușit, cu timpul, să automatizez și să-mi ușurez munca, am angajat o fată minunată care mă ajută în fiecare zi și am reușit, până în prezent, să realizez aproape tot ce mi-am propus.”

  1. Cum îți împarți timpul între muncă, casă și pasiunea ta pentru handmade?

”Până acum, destul de bine. Mă trezesc în fiecare zi la ora 8, îmi duc fetița la grădiniță, apoi mă duc la atelier și lucrez. De două ori pe săptămână mă duc la sală, fac sport, încerc să mănânc sănătos și să nu mă transform într-o ‚workaholic’.”

  1. Unde te vezi cu proiectul tău peste 5 ani?

”Vreau să ajung departe. Am foarte multe proiecte în desfășurare.”

  1. Cine te susține în acest proiect?

”Toată lumea din jurul meu mă susține: familia, în primul rând, toți prietenii mei, clienții mă susțin și îmi trimit energie pozitivă. Chiar și oamenii necunoscuți mă susțin. Primesc săptămânal mesaje de încurajare și cuvinte frumoase, iar toate aceste lucruri mă motivează să merg mai departe și să-mi urmez visul până la capăt.”

  1. Ce ai pregătit pentru luna Martie?

”Mărțișoare, mărțișoare și iar mărțișoare. Am pregătit o gamă variată de mărțișoare personalizate, brodate manual, cu motive tradiționale, dar și multe colaborări, concursuri și surprize pentru oamenii care mă urmăresc în fiecare zi.”

  1. Unde te pot găsi cei interesați de lucrurile făcute de tine?

”Mă puteți găsi pe pagina mea de facebook: https://www.facebook.com/DidiCraftQuietBooks/
și, în curând, pe site-ul www.didicraft.ro.”

 

Minunate lucruri ies din mâinile Andrei și cu siguranță v-ați convins și voi de asta, așa că dacă sunteți în căutare de ceva unic și personalizat, nu ezitați să o contactați. Mulțumesc Andra pentru ocazia de a afla părticele din pasiunea ta și pentru tot ajutorul de altă-dată! Sport în toate și cât mai multe realizări în continuare, Andra!

Marți, alături ne va fi Alexandra Vasile.

Pe curând!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *