SuperBlog 2017

Retrospectiva SUPERBLOG 2017!

Posted on in SuperBlog 2017

Eram încă în vacanță când am citit un articol despre Superblog. Cum v-am spus și în articolul meu de înscriere în competiție, am decis încă de când am articolul că trebuie să mă înscriu. Era șansa mea să scriu frecvent și pe diferite teme.

Bineînțeles că nu știam în ce mă bag, dar nu am vrut nici o clipă să dau înapoi. A fost o competiție care m-a motivat să scriu. Au existat multe probe la care habar n-am avut de unde să încep, dar mi-am adunat forțele și am scris.

M-am bucurat ca un copil la fiecare notă și cele câteva care au fost cu 80 de puncte, m-au motivat. Mi-am dorit să mă autodepășesc și am reușit.

Prima probă a fost lansată în 26 septembrie, și în aceeași zi la ora 21, eu deja aveam înscris articolul în competiție. Asta da, nerăbdare! Prima probă, mi-a adus și primele 91 de puncte și astfel eram mai motivată să scriu.

De la o săptămână la alta eu urcam în clasament, dar totuși eram 161 de participanți înscriși așa că nu era ușor.
Unii dintre ei au renunțat pe parcursul competiției, dar pentru mine obiectivul inițial a fost să scriu la fiecare probă. Mi-am atins țelul principal! Când încă mai erau doar 3 sau 4 probe de jurizat mă aflam pe locul 53 și parcă îmi doream să ating locul 50. Suspansul a ținut până la ultima notare, când am primit ultimele 90 de puncte în competiția din acest sezon și astfel m-am clasat pe locul 50.

Mi-a plăcut acestă competiție. Mi-a plăcut să am o temă dată și criterii după care să scriu. Mi-au plăcut deadline-urile și suspansul așteptării notelor.

Pe parcursul competiției am realizat că majoritatea dintre participanți se știau și în viața reală, iar gala de la finalul competiției era prilej de revedere.

Fiind plecată din țară, am regretat că nu am avut ocazia să particip la Gala de decernare a premiilor ce a avut loc în Poiana Brașov și să-i cunosc personal pe toți cei care au participat împreună cu mine la această competiție.

Datorită acestei competiții am aflat despre Bursa de fericire, și despre cum poți deveni acționar dăruitor, dar despre asta vă voi vorbi într-o postare viitoare.

Felicitări tuturor participanților, dar mai ales câștigătoarei: Dana Afăsinei, cu al ei blog T’s Secrets.

Mulțumesc și pe această cale organizatorilor și abia aștept ediția Superblog din primăvară!

 

 

 

 

 

Please follow and like us:

2 Replies to “Retrospectiva SUPERBLOG 2017!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *