cred online

Primul meu credit = rampa mea de lansare 😉

Perioada post-natală a fost perioada în care am realizat că trebuie să fac ceva, sau mai exact trebuie să schimb ceva. Deși venirea pe lume a unui copil e un motiv imens de bucurie, totodată  conștientizezi că acesta îți solicită foarte mult atenția și astfel timpul pentru propria persoană e unul limitat. Am realizat deasemenea că veniturile noastre sunt insuficiente. Salariul soțului și indemnizația pentru creșterea copilului nu acopereau cheltuielile noastre și asta mi-a dat de gândit.
Dintotdeauna am fost pasionată de handmade și mi-a zis atunci că este timpul să încerc să fac și bani din asta. Dar pentru că orice început cere un sacrificiul, eu nu am fost excepția de la regulă. Mica mea afacere avea, mai întâi de toate, nevoie de resurse financiare. Timpul meu era deja limitat o dată cu venirea pe lume a copilului nostru, dar a început să-mi planific aproape fiecare pas. În timpul în care el dormea eu munceam, la ceea ce avea să fie pasiunea și afacerea mea, sau mai bine zis a familiei.
Cum veniturile noastre erau limitate, nu mi-am permis să fac economii ca să pot porni mica mea afacere, așa că am apelat la un credit online, în condițiile în care copilul meu fiind mic, nu îmi puteam permite să colind băncile în găsirea unui credit ideal. 
Aveam nevoie de un împrumut rapid, așa că am apelat la Telecredit.ro. Solicitarea de credit am făcut-o online și nu a durat mai mult de 5 minute. Pentru prima solicitare suma maximă a fost de 500 lei (împrumut cu dobândă 0), dar eu am solicitat doar 300 lei. Am investit acei bani în materiale și în cel mai scurt timp deja veniseră și primele comenzi. Nu a fost nevoie să aștept până la data scadentă a creditului (30 de zile calendaristice disponibile) că am reușit să plătesc împrumutul anticipat. Pentru că de la o comandă la alta reușeam să-mi achiziționez mai  multe materiale, dorința mea a fost să-mi dezvolt activitatea, așa că am apelat la un al doilea împrumut. Pentru cel de-al doilea împrumut am ales să solicit suma maximă permisă, adică 2000 lei cu o dobândă de 1,2% / zi, bani care m-au ajutat să-mi achiziționez prima mea mașină de cusut. Pentru că inițial a fost un împrumut până la salariu, comenzile realizate până la data scadenței nu au fost suficiente încât să acopere împrumutul, așa că am apelat cu încredere la serviciul de refinanțare. Încet, încet afacerea mea a prins rădăcini.
Chiar dacă un credit nu poate fi considerat niciodată o sursă de venit, în cazul meu împrumutul de la Telecredit m-a ajutat să-mi transform pasiunea într-o sursă de venit.
De cele mai multe ori când considerăm că veniturile noastre nu ne mai ajung, trebuie să găsim soluția ce stă ascunsă înlăuntrul nostru. Creditele bancare sau creditele nebancare ne vin în ajutor, dar soluția e întotdeauna la noi.


Acest articol  a fost scris pentru SuperBlog 2017 – Proba a XI-a. Situația prezentată este una fictivă, dar toate celelalte informații sunt reale. 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *